Deel 16 H

3K 160 13
                                    

Perspectief layla:
Ik zit in de auto ruzie te maken met younes en Samir over dat filmpje. Want ze willen me het filmpje niet laten zien. Uiteindelijk geef ik het op.

'Layla zied uitstappen we zijn er!' Zegt younes terwijl hij mijn deur open houd.

'gentleman he!' Zeg ik lachend terwijl ik uitstap.

'Ewa ja wat kan ik zeggen...'zegt hij lachend terug en hij knipoogt naar mij. Hahaha hij is echt een apart geval. Hij houdt zijn arm voor mij op dus ik haak mijn arm in die van hem.

Ik weet dat hij grapjes met me maakt. Hij ie net als een broer voor me.

*Younes voorstellen:
Younes: 20 jaar. Volbloed marokkaans. Hij is echt net als een broer voor mij. Dus is het ook niet minder dan logisch dat ik en hij zo met elkaar omgaan.

Back to the point:
We lopen met zijn drieën de mac binnen en gaan in de rij staan.

'Ewa Younes, ga jij ff een plek zoeken dan bestellen wij alvast!' Zegt Samir tegen Younes.

'Saffi." Zegt hij waarna hij zegt wat hij wilt.

Als we klaar zijn met eten gaat we weg.

'Samir zulke we even door de stad gaan lopen?' Vroeg ik met een pruillip aangezien ik weet dat hij daar niet tegen kan. Uiteindelijk vindt hij het goed en krijg ik ook nog een suikerspin van
hem. I LOVE MY BROTHER! We lopen rustig te praten over van alles en nog wat. Als ik opeens het geluid hoor van een telefoon die foto maakt hoor.

Ik draaide me om en zag Younes gelijk zo rood worden als een tomaat. Dus ik zeg hem ook dat hij hem aan mij moet laten zien.

De foto die Younes heeft gemaakt

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

De foto die Younes heeft gemaakt.

Eerlijk gezegd is het nog een mooie foto ook!

'Die stuur je wel naar mij hé!'zeg ik.

'Tuurlijk voor mijn prinsesje doe ik alles!' Antwoord hij terug. Langzaam begint het donker te worden dus besluiten we maar om terug maar de auto te gaan. Maar dan moet ik weer mijn horloge laten vallen.

'Ooh shit jongens ga maar alvast naar de auto ik pak even mijn horloge op.' De jongens zeggen dat het goed is dus ik loop rustig naar mijn horloge en raap hem op. Maar dan word er opeens een doek voor mijn mond geduwd en even later was alles zwart......

Perspectief Samir:
Layla zei dat ze haar horloge even moest oprapen en dat wij alvast door mochten lopen. Dus dat deden we dan ook. Maar dat is nu al weer 10 minuten geleden en ze is nog steeds niet terug.

'Younes ik begin me nu wel zorgen te maken!' Zeg ik terwijl ik de auto uit loop. Ik loop terug naar de plek waar we eerst waren maar daar was geen layla te bekennen. Dan ga ik haar maar bellen.gelijk neemt ze op:

Samir: layla ben je helemaal Parra! Waar ben je?!
...: je beeldschone zusje is bij mij. En we hebben veel plezier samen! Hahaha
Samir: wie the fuck ben jij en waar is mijn zusje!?

Wollah ik begin m nu echt te flippen!

....: ik ben khalid. Jou vader is mij €200.000 beschuldigd waardoor ik zijn kleine prinsesje heb gestolen.
Samir: en hoe weet ik dat ze bij jou is he? Misschien is dit wel een domme grap.
Layla: Samir help! Help me! SAMIRRRRR!
...: zwijg jij kanker hoer!

Ik wil zo graag gaan schelde tegen hem maar het is verstandiger om dat niet te doen.

Samir: hoe krijg ik haar terug?
...; je moet €200.000 geven dan geef ik je je zusje terug.

En hij hing op. Ooh god dit komt allemaal door mijn vader! Wij komen altijd in de problemen dankzij hem. Gelijk racen ik en Younes nar huis om de boys ingelichten.

Kanker zooi! Ik had een taak! Mijn zusjes beschermen. Mijn ene zusje is dood en me andere is ontvoerd.

Perspectief Damin:
Echt vies is zij bah bah! Eerst kust ze mij in de auto en vergeeft ze het me en vervolgens zit ze voor mijn neus Imad  de kussen. Die gast probeert mij nu al 5 jaar uit haar buurt te houden tfoeee!! We zitten met zijn drieën in de woonkamer en ik en imad hebben nog geen woord tegen elkaar gezegd. 

We kijken elkaar wel de heletijd boos aan. Ik wil net wat gaan zeggen als younes en Samir de woonkamer in komen gelopen.

'Jongens we hebben een probleem!'  Zegt Samir boos.

'Waar is Layla?!' Vraagt imad bezorgt.

Ik zie dat Samir nog bozer aan het worden zit en antwoord :' laat mij dan uitpraten!!! Ze is ontvoerd door Khalid(...), hij wilt €200.000 anders krijgen we Layla nooit meer terug!' Uit Samirs ooghoek verdwijnt een traan. Neee! Layla is weg!

"Kanker." Zeg ik boos.

'Wacht ik heb een plan......' zegt younes opeens

Perspectief Layla:
Ik wordt wakker in een donkere kamer op een bed.  Hoe kom ik hier?! Ik moet even alles laten bezinken tot ik doorheb dat ik ben ontvoerd. Ik probeer op te staan maar van gelijk weer terug. Mijn enkel is verstuikt ofzo waardoor ik moeilijk kan lopen.

Ik begin zachtjes te huilen. Waarom ya allah! Waarom gebeurt dit mij nou weer! Ik zit zo een uur hierover na te denken als er een man binnenkomt met grijze ogen.

'Zo prinsesje. Heb je zin om te spelen?' Vraagt hij met zo een vies lachje . Gatver gewoon. Hij is denk ik wel van mij leeftijd. Iets ouder. Hij loopt opeens naar mij toe waardoor ik naar achteren moet hinkelen. Omdat ik bang ben. Maar wanneer ik tegen de muur aan loop komt hij recht voor me staan....

Sorry voor dit saaie en korte deeltje maar mhm. Laat weten wat jullie ervan vinden❤️😘

Is  dit mijn mekteb...(deel 1)(herschrijvend)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu