Deel 20 H

2.6K 152 12
                                    

Pp Samir:
We horde allemaal schoten dicht bij. We verstopte de wiet en pakte snel onze guns......

De andere boys kwamen ook aangelopen met hun guns in hun handen. Ik liep voorop naar de deur. En tja ik had het eigenlijk wel verwacht. Ik kijk door de brievenbus en zie Khalid en zijn mannen mijn bewakers neerschieten.

Waar haalt die gast het lef vandaan?! Ik zeg tegen mijn boys dat zij via de achter deur naar voor moeten gaan en mij moeten dekken.

Want ik ga via voor. Hij verwacht dan niet dat jullie via achter komen.

Pp layla:
Khalid en zijn vrienden/mannen zijn er vandoor gegaan om een opdracht af te handelen ofzo. En jammer genoeg moeten zij mij hier laten met Nassim. Kijk ik heb het met niemand van die gasten echt leuk, maar ik heb wel een vriendschappelijke band met Khalid gekregen.

Ik zeg eerlijk.... ik mag m heel erg zelfs. Maar Ewa ja, nassim probeerd de hele tijd met mij te praten maar ik doe gwn dikke negeer sessie. Tja wat denkt hij wel niet. Eerst mij lastig vallen en dan vriendjes worden?! Wollah meh dat werkt zo bij mij. Ik mis mijn broer heel erg.

En ja ik mis Damin ook maar hij heeft me verraden. Ach ja mijn broer zij het me altijd al.
Wordt niet verliefd want liefde maakt je blind.. en liefde wordt je dood!

Maar mhm. Ik kan niet wachten tot Khalid terug is. Is er weer iemand met wie ik het nog een beetje gezellig kan hebben. Hij heeft me dan wel ontvoerd maar hij is in nog geen week tijd al als een broer voor mij geworden. Echt raar eigenlijk. Maar wollah hii beschermt hier echt voor de anderen en hij is er voor me. Ook al zit ik hier gevangen bij hem.

Al wil ik natuurlijk ook we weer gauw terug naar huis. En ik mis mijn ouders.... ik wordt uit mijn gedachte gehaald door nassim die zijn had op mijn schouder legt.

'Wat moet je?' Vraag ik hem boos.

'Rustig, ik wil alleen zeggen dat je je niet te veel moet hechten aan Khalid.' Zegt hij waarna hij naast me komt zitten.

'Hoezo dan niet?' Vraag ik hem. Niet dat ik van plan ben om echt mega close met hem te worden hoor! Als ik hier weg ben wil ik niks meer met hem te maken hebben.

'Nou omdat je niet moet vergeten dat hij je zus ook heeft vermoord! En hij is dat ook met jou van plan als jou broer niet snel het geld regelt!' Zegt hij zonder enige emotie.

'Helemaal vergeten! En hoeveel geld is het?' Vraag ik hem.

'200.000 euro.' Antwoord hij.

'Tfoeee, als ze iemand anders hadden gepakt hadden we het geld de eerste dag al!'riep ik kwaad.

Hij keek mij raar aan. Dus ik begon het hem maar uit te leggen.

'Uuhg, kijk, we hebben een bankrekening die op mijn naam staat met echt heel veel geld. En nee ik ga niet zeggen hoeveel het is want dat is het domste wat ik tegen je kan zeggen op dit moment. Maar omdat het veel geld is, zijn ik en mijn vader de enige die de gegevens van de rekening weten. Dus als Samir de gegevens wist was ik hier allang weg geweest!' Ik zie zijn blik gelijk veranderen..... hij is nieuwsgierig wedde! Maar ik ga echt niet zeggen hoeveel het is.

Pp Samir:
De boys zijn naar achter gegaan en ik ga via de voordeur naar buiten. Khalid ziet me gelijk aan komen lopen en houd zijn gun op de grond gericht.

' ewa a matsco!' Zegt hij grijnzend. Kanker hond.

'Noem me niet zo! Waar is mijn zusje?!' Vraag ik meteen.

'Ach Samirtje toch. Je zusje is bij mij veilig hoor. Voor nu.....' zegt hij.

'Wollah als je haar iets aandoet ben je dood!' Roep ik boos.

'Ewa wat wil jij doen? Ik ben grootste dealer van heel europA. Maar ik zal je zeggen dat het geen leuke dood voor haar wordt! Hahahah. Want ik zeg eerlijk. Ze ziet er zeker niet verkeerd uit. Dus als ze niet meer naar huis gaat gaan ik en me mannen lekker profiteren van haar!' Zegt hij grijnzend.

Wollah ik begin nu zo erg te koken niet normaal. Ik wil hem aanvallen maar ik weet dat dat dom is. Als ik hem nu aanval wordt ik hoedan ook geraakt.

'Ze is niet zo een hoertje die überhaupt met jou wilt praten!' Zeg ik dan.

'OW nee?! Kijk dit dan.' Zegt Khalid terwijl hij zijn telefoon naar me toe gooit. Ik vang m op en kijk naar de foto's. Tfoee dit ga je niet menen toch. Ze is fucking close met die zemmer aan het doen op deze foto's.

'Zo broertje, ik zie dat je hier van schrikt. Aan gezien je helemaal lijkbleek bent.' Ik gooide zijn telefoon terug terwijl ik mijn woede moest inhouden.

'Maar ik ben weg! Ik wouw je alleen waarschuwen.' Zegt hij nog en dan stapt hij weer in zijn auto. Tfoe zemmer.

Pp layla:
Ik en nassim hebben de heletijd gepraat over van alles. Hij is eigenlijk best wel chill. We hebben veel gelachen en ik ben ook veel over hem te weten gekomen. We zitten samen te dansen. Of nou ja je kan het niet echt dansen noemen meerz Ik ga helemaal los als ik opeens 2 armen rond mijn middel voel. Ik draai me om en zie Khalid staan. Ik haal zijn handen weg en loop boos naar mijn kamer toe. Ik hoor iemand achter me aan lopen maar het boeit me niet. Als ik de deur dicht gooi zet iemand zijn voet ertussen maar ik kijk niet eens wie het is. Ik ga gelijk huilend op bed liggen.

Ik hoor dat die gene naast me komt zitten op bed en mijn haren streeld. Voorzichtig draai ik me om en kijk recht in De bezorgde ogen van Khalid.

'Prinsesje wat is er?' Vraagt hij terwijl hij mijn wang aait.

'Tief op a zemmer! Blijf met jouw grote poten van mij af!' Roep ik woedend en loop naar de andere kant van de kamer.hij komt op mij afgelopen maar zijn ogen stralen woede uit......

Hewaaaaaaa❤️ ik heb de 1000 lezers behaalt😱😍. Morgen zullen er van allebij mijn boeken een groot deel volgen Inshaallah❤️

Ooh en wat willen jullie dat er nu gebeurt tijden Layla en Khalid? Comment het en misschien gebeurt t wel💜

Is  dit mijn mekteb...(deel 1)(herschrijvend)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu