Deel 54

1.6K 118 8
                                    

Omg waarom deed hij dat?! Waarom schiet hij Damin neer?!

Ik merk al gauw dat er allemaal docenten en leeringen om ons heen staan.

'IMAD BEL ambulance NU!!!' Roep ik naar hem terwijl ik tegen Damin blijf pratenZ

'Damin alsjeblief blijf bij me alsjeblieft ik kan niet zonder je !' Zeg ik huilend.

Layla:

Ik druk Damin zihn hoofd tegen mijn borst aan en ga door met huilen.
Ooh Damin alsjeblieft laat me niet ij de steek!!!!!! Na ongeveer 5 mij komen er ambulance mensen met zo een brandcare naar ons toe gerend en zetten ze Damin erop. Ik probeer op te staan maar dat gaat niet goed.
Ik voel me opeens heel duizelig en ik val flauw.............

Soufiane:

Ze tillen Damin op en leggen hem op de brandcare. Ik zie dat layla op probeerd te staan maar dat er iets niet goed gaat.
Ik zie dat haar ogen langzaam dicht gaan en dat ze neervalt. Ik vang haar gelukkig net op tijd op.

O god nee niet layla.

'Docter docter help ze is buiten bewust zijn!' Roep ik terwijl ik achter de dokters aan ren met layla ij mijn armen.

'Meneer heeft u een auto bij u?' Vraagt een dokter aan me.

Wtf Hz die vraag?

Snel knik ik.
'Oke volg ons met uw auto want ze past niet ij de ambulance.' Zegt de dokter weer. Weer knik ik en ik ren zo snel als ik kan naar de parkeer plaats met nog steeds een half dode layla in mijn armen.

Als ik bij mijn auto kom leg ik haar op de achter bank neer en stap zelf snel van voor in. Op naar het ziekenhuis!

Ya rabbi laat alles goed komen met layla! Ze voelt voor me als me zusje Wollah ik kan niet zonder haar! Of nou ja dat zeg ik nu verkeerd....... want ze IS mijn ZUSJE!!!! Ik zou voor haar door het vuur gaan ze betekend alles voor me..........

Snel race ik achter de ambulance aan.

Na ongeveer 5 minuten komen we al bij het ziekenhuis aan.
Ik moet vaker achter een ambulance aan rijden zeg dat gaat veeel sneller!!!!

Als ik naar binnen loop wordt layla gelijk op een brandcare gelegd eb mee genomen. Ik loop achter de dokters aan tot dat ik bij een deur wordt tegen gehouden.

'Meneer u kan niet verder mee we moeten mevrouw onderzoeken!' Zegt een dokter tegen me.

Ik knik voor zuchtig en neem plaats in de wacht ruimte.

Opeen moet ik weer denken aan een paar maanden terug toen we naar franca vluchte.

Flash back:

' ik ga achterin slapen!' Zeg ik terwijl ik achterin ga liggen. Even voor alle duidelijkheid was ik helemaal niet van plan om te gaan slapen. Maar ik had van Demin het een en ander gehoord over hun. En ik weet hou hun 3 jaar geleden samen waren. En ja ik weet ook dat zij vandaag er pas achter kwam dat hij de jongen was met wie zij 3 jaar geleden had. Dus back to the point! Ik ben achterin gaan zitten en doen alsof ik slaap zodat die 2 wat kunnen gaan praten en dat het dan misschien uitgepraat is.... ik ben erg he😂. Maar ja ok log nu al zo een 10 minuten achterin tot dat Demin begint met praten. ' layla-' meer kan hij niet zeggen want ze onder breekt hem gelijk. 'Stil jij! Ik wil niet met je praten.'
'Maar zeg me dan wat ik fout heb gedaan!' ' je hebt genoeg fout gedaan!' Zegt ze en ik hoor haar zachtjes huilen. 'Ewa wat dan? Zeg het me alsjeblieft. Ik kan er niet tegen als ik je zo zie.''Nou wil je weten wat je fout hebt gedaan! Dan zal ik het je zeggen. Ten eerste ben je 2 jaar weg gebleven zonder iets van je te laten horen. Ik heb een jaar lang depressief thuis gezeten ja! En dan kom je opdagen en kus je me savonds midden opstraat zonder dat ik wist dat jij dat was . Dan hou je zeker 2 weken lang verborgen dat jij 'amir' was en moet ik er achter komen via Samir. En als Samir het niet had verteld was ik er misschien wel nooit achter gekomen!' ' maar layla Please, ik wouw het je niet vertellen omdat ik dacht dat je me nooit zou vergeven om hoe ik weg was gegaan. En ik wouw je niet nog eens kwijt raken!' 'Jaja dat zeg je nu wel maar ik geloof er niks meer van.' 'Als je me nu durft te zeggen dat je niet van me houd. Dan laat ik je voor altijd met rust en geef ik het op.' ' maar ik....... ik...... ik kan het niet!' 'Ik wist het! Ik hou ook van jou layla. Maar je moet me dan wel de kans geven om je dat te laten zien.' ' ik weet niet...' ' layla waarom zo moeilijk doen? We houden van elkaar! Alsjeblieft geef me nog een kans.' ' Oke nog 1 kans dan maar als je deze verpest is het klaar!' Na deze worden ga ik gelijk rechtop zitten en zeg:' zo, de tortelduifjes hebben het ook goed uitgepraat!' 'Ewa a izan heb je zitten meeluisteren?!' Roept Demin boos. Ik begin gelijk hard te lachen en ja te knikken. 'Doe rustig Demin. Het maakt niet uit!' Zegt layla terwijl ze Demin een kus op zijn wang geeft.

Ende flash back!

Dat wasten echt geweldigen momenten! Toen was ze zo verdrietig en blij te gelijk!  Ik weet niet waarom maar dat maakte me toen zo blij. Het maakte me blij om mijn ZUSJE te zien lachen! Ik heb zelf geen familie meer en daardoor beschouw ik de boys al mijn hele leven als familie! En layla ken ik al sinds haar geboorte! Ze betekent echt alles voor me........

Insha Allah is er Niks ergs aan de hand en komt alles weer goed..........

Ooh soufiane je moet niet te veel gaan hopen

Is  dit mijn mekteb...(deel 1)(herschrijvend)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu