Deel 21 H

2.6K 148 10
                                    

Pp leyla:
Ik loop bij hem weg en ik zie hem naar mij toe lopen. Met een blik vol woede....

'Layla alsjeblieft! Wat moet ik doen? Ik hou van jou... ja , heb je het goed gehoord?! Ik deze 2 en een halve week ben ik echt van jou gaan houden. Het was niet het plan. Ik hoor je juist te haten door jou familie maar ik kan het gewoon niet! En dat je me nu zo negeerd breekt mij." Roept hij boos naar mij. Ik zie een traan langs zijn wang rollen. O god wat moet ik hierop antwoorden??

'Khalid, ik......' verder kwam ik niet omdat nassim de Kamer in lopen. DANK JE NASSIM!

'Wajow wat is hier aan de hand? Fakka broer ben je nou aan het huilen?!' Vroeg hij aan Khalid.

'Kifesh huilen! Wat denk je wel niet van me?maar wat is er?' Vraagt hij terug.

'Die ene Samir! Hij is aan de telefoon, hij wil Layla spreken.' Ik zag Khalid'S gezicht veranderen.

Hij zegt:' breng mijn telefoon hier.' Nassim geeft gelijk de telefoon.

Gesprek Khalid-Layla-Samir:

Khalid: zo Samir.(lachend)
Samir; ik wil mijn zusje spreken.
Khalid: zo als je wilt. Hier heb je haar.
Layla: Samir?!
Samir: layla! Gaat het goed ze hebbben je niks aangedaan he! Ik maak ze dood.
Layla: nee Samir doe dat niet! Zorg maar gewoon dat je snel dat geld hebt.

Khalid: snel afrondden nu!

Samir: ik hou van je zusje.
Layla; ik hou ook van jou!

En toen hing ik op. Van binnen ga ik nu kapot maar van buiten mag ik dat niet laten zien. Nooit je zwakheden tonen aan je vijand. Ik en Khalid doen wel aardig tegen melkaar maar hij is en blijft mijn vijand. Hij weet ook niet dat ik al die tijd een gun in mijn bh heb zitten.

Tja wie niet weet wat niet deert. Ik weet gwn dat als Samir het geld heeft er iets gaat gebeuren. De overdraging, of hoe je het ook wilt noemen gaat niet goed komen. Dat kan ik je nu al vertellen.

Daarom bewaar ik mijn gun voor een echt noodgeval. Tja ik moet wel voor mezelf op kunnen komen he!

'Uhm nassim kan je even weg gaan!' Zegt Khalid tegen nassim terwijl hij de deur dicht doet.

'Zo, wat wouw je nou net zeggen?' Vraagt hij opeens lief terwijl hij naast me op bed komt zitten. Ik kijk naar de grond.

'Niks!' Ik doe alsof ik het niet meer weet. Want ik wil geen diep gesprek met Khalid hebben. Opeens tilt Khalid mijn kin op en komt dichterbij. En ja hoor..... hij kust me. Op de een of andere manier kan ik het njet laten en ik kus hem terug. Tot dat ik opeens het gezicht van Damin voor me zie.

Ik duw Khalid rustig van me af en loop naar de badkamer. Ik hoor hem achter me aanlopen.

'Wat is er nou?' Vraagt hij terwijl hij zijn handen op mijn heupen legt.

'Laat me los! Ik kuste je perongeluk terug.... er is niks tussen ons.' Zeg ik extra bot terwijl ik zijn handen van mijn heupen af haal.

'Durf jij te ontkennen dat je me leuk vindt?'vroeg hij opeens en keek me recht in mijn ogen aan. Ik kreeg het helemaal benauwt van die blik. Wollah hij moet niet zo dichtbij komen.

Opeens voelde ik dat ik minder lucht kreeg. Gelijk rende ik de badkamer uit naar het tasje naast me bed.

'Layla wat is er?!' Vroeg Khalid bezorgt terwijl hij achter mij aanrent. Ik negeer hem en ga opzoek naar mijn puffer. Gelukkig vind ik hem.

Ik schud hem en daarna inhaleer ik. Pff net optijd.

'Schat gaat t wel?!' Vraagt Khalid weer. A Willie die gast weet niet van ophouden zeg!

'Noem Geen schat!' Roep ik boos naar hem. Meskien hij begrijpt helemaal niet waarom ik zo tegen hem doe. Hij verlaat boos mijn kamer zonder iets terug te zeggen......

Pp Khalid:
Wajow. Zij weet niet wat ze met me doet zeg!!! Na die kus van net weet ik het zeker..... ik....ik......ik ben verliefd. Shitzooi! Dit had nooit mogen gebeuren.

'Khalid wat is er?' Vraagt nassim als ik naast hem op de bank ga zitten.

'Niet liegen. Je bent bleek en je kijkt verdrietig. Wat is er?' Zegt hij bazig.

'Uhhhhgg. Ik heb haar net gekust!' Roep ik dat boos terwijl ik mijn handen voor mijn gezicht doe.

'Ewa das toch goed! Dat betekent dat je der weer een kehba bij hebt.' Zegt nassim lachend.

'Nee je begrijpt het niet... ik ben denk ik verliefd op haar!' Zeg ik dan terwijl ik nassim recht in zijn ogen kijk. Ik zie zijn gezichtsuitdrukking gelijk veranderen.

'Jij bent echt niet goed in jou hoofd! Wat denk je wel njet??? Je wordt verliefd op het zusje van jou grootste vijand?! En sowieso wat zeg jij altijd he?! Liefde wordt je dood!' Roept nassim boos terwijl hij wegloopt. Lekker dan. Door mijn domme gedrag ben ik dalijk zelfs mijn beste vriend kwijt......

Pp Damin:
Layla is nu al bijna 3 weken bij die Khalid. Ik heb en deze drie weken bijna niks geslapen. Ik kon het gwn niet. Ik kon/kan alleen maar aan haar denken.

Ik houd echt van haar, maar ik ben bang dat ik het nu echt verpest bij haar heb. En trouwens wie zegt dat ik haar überhaupt nog te zien krijg ooit..... we krijgen vanavond het geld voor de pakjes en dan hebben we precies genoeg voor layla. Maar iets in mij zegt dat Khalid layla niet terug gaat geven. Misschien is het gwn wantrouw van mij maar ja... we krijgen morgen het adres toe gestuurd van Khalid waar ze zijn...

Ya Allah laat layla veilig en wel bij ons terug komen.

Pp Samir:
Op de een of andere manier heeft de stem van layla mij net echt blij gemaakt! Ik ben blij dat ze nog leeft en dat er niks mis is. Morgen hebben we het geld voor haar alleen geloof ik niet op Khalid zijn woord. De andere boys weten nog van niks maar ik heb allemaal vrienden van mij(en dat zijn er veel) gevraagt of ze morgen me dekking geven. Want tja met Khalid weet je het nooit...........

Komt het goed tussen Khalid en nassim?
Krijgen Khalid en layla wat?
Geeft Khalid layla morgen zonder slag of stoot terug aan Samir?

Comment jou idee......❤️/💔

Is  dit mijn mekteb...(deel 1)(herschrijvend)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu