deel 7

3.5K 172 10
                                    



perspectief layla:

opeens wordt de deur open gedaan door onze docent. 'jullie mogen aan elkaar zitten in jullie vrije tijd!' roept onze docent boos. snel loop ik met een vuur rood gezicht achter Demin aan naar onze plek.

gelijk zie ik iedereen naar mij en Demin kijken. Dunya draait zich met een straalend gezicht om naar mij.

'zo, wat bedoelde ze met dat aan elkaar zitten ..?' vraagt ze terwijl ze naar mij en Demin loopt te grijnzen. ik probeer te antwoorden maar op de een of andere manier kan ik niets zeggen.

'uhh, tja, Layla en ik zijn .....''  verder kwam Demin niet aangezien Dunya gelijk begon te schreeuwen dat ze wel wist dat wij 2 iets zouden krijgen. gelijk keek iedereen weer naar mij en Demin....

'ho wacht is even!! ik en Demin hebben niks!' zeg ik snel terwijl ik naar Demin kijk. ik zie in zijn ogen dat hij teleurgesteld is. Hoezo deze nou weer?

'waarom zeg je dat?' vraagt hij aan mij. Dit kan hij niet menen.

'meen je die vraag nou echt serieus?' Vraag ik heb lachend.

'ja waarom zou ik dat niet moeten menen?' vraagt hij me arrogant. het is beter om te doen alsof er niks gebeurd is.

'nou omdat je me net gekust hebt en ik weet dat je mij wilt!!' Zegt hij boos tegen me. Arrogante kwal.

'ten eertse kuste jij mij, ten tweede kuste ik je alleen terug zodat je me daarna met rust zou laten maar blijkbaar is dat mislukt. en ten derde... ik wil jou niet!' en dat laatste riep ik net iets te hard waardoor iedereen uit de klas begon te joelen.

wauw wat hou ik van mijn klas zeg! en wat haat ik Damin...... maar waarom moet hij over alles blijven zeuren. Ik zeg dst het niet zo is dan is dst ook niet zo.

tijdens de 1e pauze was de kus van mij en Demin HET GESPREK! zowat heel de school weet er van. wollah ik schaam me nu zo erg. En ik krijg ook de heletijd de vraag of ik en Demin iets hebben. echt zo irritant.

'ewa bolle,hoe gaat ie?' hoor ik mijn broer achter me zeggen.

'ewa hmar, hmdl met jou?' vraag ik terwijl ik hem mijn broodje geef.

'hmdl, maar wat hoor ik nou over jou?' vraagt hij met een onderzoekende blik. o god neeee!! zeg niet dat hij het weet van mij en Damin. of nou ja, er is geen mij en Demin aangezien ik heb gezecht dat ik niks met hem wil.

'wat heb je gehoord dan?' probeer ik te zeggen zonder enige emotie in mijn stem. maar jammer genoeg kommen die worden er trillend uit.

'nou dat jij en die.. uh ho heet hij ook al weer? oh ja, die Damin een relatie hebben?' zegt hij terwijl hij zijn kaken strak op elkaar zet. Shit dit gaat niet goed aflopen voor mij.

'neehee, wollah meh ik heb met die gozer. ik wil geen ralaties en al helemaal niet met zo een sukkel als hij!''zeg ik lachend.

'mooi zo, zo ken ik je kleintje! maar ff sirieus. als die gast je lastig valt kom je naar mij toe, begrepen!' zegt hij terwijl hij me strak aan kijkt. Damn bro calm down.

'jaha, maar ik kan ook voor mezelf opkomen hoor! heb je niet gezien wat ik met zijn gezicht heb gedaan?' vroeg ik zelfverzekerd.

'tuurlijk heb ik dat wel gezien, want hoe wil je dat niet zien. hij heeft een schram op zijn wang en zijn lip is helemaal kapot gescheurd. alleen breek IK al zijn botten en gaat hij je smeken om vergeving als ik met hem klaar ben.' zegt Samir lachend. ik sta zelf ook lachend op en geef hem een knuffel. wauw, wat hou ik toch van mijn lieve broertje zeg.

ik en Dunya lopen naar onze volgende les toe. pfff Aardrijkskunde! dat is zo saai. lachend lopen we het lokaal binnen en gaan we zitten op onze plaatsen. jammr genoeg moet ik weer naast Damin! waarom moet ik deze pech hebben. ik weet dat God ons niks geeft wat we niet aankunnen maar. maar als ik dit moet vol houden kan ik veel aan zeg.

Overdrijven kan ik als de beste. Ik weet er zijn mensen die het duizendmalen erger dan mij hebben.

onze docent zegt dat we muziek mogen luisteren. gelijk doe ik mijn oortjes in en zet het nummer: come again- Ronnie flex en boef.

het nummer:(rap)

Valentino hakken en dat schirt met die rodweilers. ze maakt me moe maar  voor haar wil ik opblijven. we gaan in zee , ik hoef haar niet te omzijlen. ze vraagt wat staat me beter, krullen of stylen. allebij. je bent mooi hoe je bent dame. ik ben even weg, maar schatje please denk aan me. wat eten we vanavon, ik denk paarzen. Undercover , haar zie je niet met pers praten. Die hele man ja ik ben die.
Dames spelen zoet als snoep maar ik ken die. Type dames, hoef me niets te vragen. Ik pak liever stapels, dat is logisch , snap je. Met haar in mijn range heb er oog zitten. Liefde maakt blind heb een hoop brillen. Ze doet haar na, kan haar kloon vinden. Moet nog een par gesprekken uit mijn phone wissen......

Hey ik weet dat ik een lang stuk had beloofd. Maar ik had echt geen tijd aangezien ik deze week nog 5 toetsen heb😭😥 xxxx mutch love of me❤️

Is  dit mijn mekteb...(deel 1)(herschrijvend)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu