"Λοιπόν Χαρρυ, τι λες?"

1.5K 98 16
                                    

"Την σκότωσε"
.
.
"Την σκότωσε?"

"Ναι Ερμιόνη την σκότωσε."

Υπήρχε μία λάμψη στα μάτια του. Μα δεν ήταν η λάμψη που είχε δει μέχρι τότε. Δεν ηταν η λάμψη που εμφανιζόταν όταν της έκανε κάποιο ειρωνικό σχόλιο  ή όταν κερδιζε στο Κουιντιτς. Ηταν κάτι άλλο. Είχε βουρκωσει.

"Ντρακο..λυπαμαι πολυ.."

Το χέρι της έπιασε ελαφριά το δικό του που ήταν ακουμπισμένο στο τραπέζι. Δεν ήξερε τι να πει, πως να τον παρηγορησει. Ήξερε πολύ καλά πως ηταν να χάνει ενα δικό της άτομο. Για λίγο αφαιρέθηκε στις σκέψεις τις που πήγαν στον Ρον. Λίγες στιγμές αργότερα την επανέφερε στην πραγματικότητα τραβώντας το χέρι του κάτω απο το δικό της.

"Δεν έχει σημασία πλέον. Ούτε είμαι εδώ για αυτό άλλωστε. Δεν ήρθα για λόγια παρηγοριάς. Χρειάζομαι κάλυψη."

"Ακόμη δεν καταλαβαίνω όμως γιατί επέλεξες εμένα."

"Πέρα από τις διαμάχες μας και την ταξική διαφορά μας ξέρω πως έχεις κάποιες ικανότητες. Είμαι σίγουρος πως το σπίτι είναι ασφαλισμένο με οχι μόνο μία μορφή μαγείας."

Του εγνεψε καταφατικα.

"Επιπλέον είσαι ο τελευταίος μάγος που θα σκεφτόταν κανείς ότι θα ζητούσα βοήθεια."

"Αυτό είναι αλήθεια.."

"Τέλος θέλω εσύ και οι φίλοι σου να με βοηθήσετε να σταματήσω τον πατέρα μου. Για το καλο όλων μας."

"Καλά όλα αυτά..αλλά δεν καταλαβαίνω πως εσυ θα ωφεληθεις από αυτό."

"Ας πούμε πως δεν θέλω να είμαι υποχείριο κανενός."

Σήκωσε το αριστερό  μανίκι του και της έδειξε το σκοτεινό σήμα στον πήχη του χεριού του.

"Δεν θέλω αυτό να με χαρακτηρίζει πια."

Το βλέμμα της χαμήλωσε πάνω στο δικό της χέρι. Στο σημείο που η Μπελατριξ με τόση χαιρεκακια της είχε χαραξει την λεξη λασποαιματη. Προσπάθησε να την κάνει να εξαφανιστεί μα μάταια. Η μαγεία αυτή ήταν αδιαπεραστη. Κάποια στιγμή απλά σταμάτησε να προσπαθεί. Κάθε φορά όμως που το αντικριζε ένιωθε τον πόνο που υπέστη. Τον καταλάβαινε. Ίσως για πρώτη φορά μα τον καταλάβαινε. Ήξερε πως είναι ένας τίτλος που δεν ηταν επιλογή σου να σε ακολουθεί σε ολη σου την ζωή. Είχε δώσει την ψυχή της στην μαγεία και όμως ορισμένοι την χλευαζαν για την καταγωγή της. Και εκείνος απλά δεν ηταν αρκετά τολμηρός να πει όχι. Δεν ηταν δίκαιο να τον στιγματίσει ένα λάθος του για πάντα.

Take The Risk.  Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon