∞ 36

893 63 55
                                    

İthaf listesi;

SweetHarryture

TheWaywardSister

Eleanor_E

ipek_187

( Uzun yorumlardan ya da güzel yorumlardan seçerek oluşturuyorum. Yorum yaparak, adınızı yazdırabilirsiniz. )




Bölüm şarkısı: Charlotte Cardin-Les échardes


Not: Harry'nin çektiği resim medyada bulunmaktadır.



**

Geçmiş



Elimde bulunan su bardağını güzel karım Sydney'e uzattığımda içten gülümsemesi ile elimden bardağı almıştı. Uzanmış olduğu yerden hafif bir şekilde doğrulup teşekkürünü sunmuştu en tatlı şekilde. Güzel karım Sydney, artık beş aylık hamileydi.

Kârnı belirginleşmiş ve daha fazla da belirginleşecekti. Orada ikimize ait bir can vardı. İkimizden bir sevgi oluşmuştu. Tanrı'ya bu mükemmel hediyeler için minnettarlığımı nasıl belli edeceğimi düşünmeden edemiyordum.

Benim minik kızım, üç ay sonra kollarımızda uykusuna devam edecekti. Üç ay sonra bizim sevgimizi daha fazla hissedecekti. Ben, ben her şeye hazırdım. Kızım ve karım için iyi bir gelecek, aile oluşturmak için çoktan hazırdım. Ben kalbime ve hayatıma  iki mükemmel kadını sığdırmaktan gurur duyuyordum.

Kendimi karşı kanepeye bıraktığımda kollarımı, ensemin altında birleştirip televizyona bakan karımı izlemeye başladım. Hamilelik Sydney'e farklı bir güzellik getirmişti. Uzun ve ince parmaklarını karnına koymuş televizyonda oynayan Powerpuff Girls'ü mutlulukla izliyordu. Yıllar ne kadar geçerse geçsin; Sydney, her zaman içindeki çocuğu dışarı çıkarmayı severdi. O doğaldı, o içtendi. O nahif ve alçakgönüllü idi.

"Yüzümde bir şey mi var H?" gülümseyerek sorduğunda Sydney, düşüncelerimden silkinip ayağı kalktım. "Bu ânı ölümsüzleştirmek istiyorum sevgilim." dedim ve polaroid kameramı şöminenin üstünde ki mermer zeminden aldım. "Bunların hepsini kızımız için saklayacağız değil mi Harry?" diyerekten ayağa kalkmaya başlayan Sydney'i durdurdum. "Tabii ki Sydney ama kıpırdama bu pozu bozma ve bir elini karnının üstünde tut sevgilim." diyerekten koltuğun ucuna çömeldim. "Ama saçlarım çok kötü Harry ve yeni uykudan uyandım beni alma lütfen." diyerek itiraz ettiğinde Sydney gülmeden edemedim.
"Kendini bana bırak." dedikten sonra karnına biraz daha yaklaşıp, genişçe gülümsedim. Makineden çektiğimi belli eden bir ses çıktıktan sonra bir kaç dakika resmin çıkmasını bekledim.

"Anılarımı güzelleştirdiğin için çok teşekkür ederim Harry."


∞ ∞ ∞


"Harry, hadi ama! Ben bir kadın olaraktan ve ekstradan hamile bir kadın olaraktan senden daha hızlı hazırlandım! Artık gelir misin lütfen?"  Sydney'in seslenişleri daha fazla artmaya başladığında artık cidden organizasyona geç kalıyor olduğumuzu anlamıştım. "Parfümü sıkıp geliyorum Sydney!" diye seslenip takımımın yakalarını düzeltip, parfümümü dikkatlice sıktım. İz kalmasını istemezdim.
Bugün çok değerli bir organizasyona davetliydik ve bu organizasyonunun davetiyesi elime geçtiği ilk gün okur, okumaz katılacağımızı onaylatmıştım.

Changes ➳h.sWhere stories live. Discover now