∞ 35

1.1K 85 135
                                    

İthaf listesi; 


 shapeoffyou

  ➳ Eleanor_E

  liveforniall8

 ➳ creamcakesharry



( Uzun yorumlardan ya da güzel yorumlardan seçerek oluşturuyorum. Yorum yaparak, adınızı yazdırabilirsiniz. ) 



Bölüm şarkısı:  Cliff Richard - Summer Holiday


***



Tatil; hem bedenen hem de ruhen tek ihtiyacım olan şeydi. Ama tatil için tatil köylerine, otellere illa gitmeme gerek yoktu. Bu sefer her sene yaptığım klasik tatil planını aşıp, farklılık istiyordum.

Neden kendi evimi bir tatil köyüne çevirmiyordum ki? Uygun alanım da vardı hem de. Ekstradan ben denizden çok havuz severdim. Tüm hafta sonunu güzelce değerlendirmek fena olmazdı. Şanslıydım ki daha iki hafta önce havuz için bir ekip gelip, tüm bir kışın izini almıştı. Havuz resmen bana "Atla! Atla!" diye tezahürat yapıyordu.

Kafamda ki plan belliydi. Önce yeni bir mayo, kızım için bikini ve su için özel olan bezlerden almak sonra ise evi yemekler ve kokteyller ile donatmaktı. Tabii atlamamamız gereken bahçe ve havuz süslerimiz, deniz yataklarımız şarttı. Önümde ki not defterine gerekenleri yazdığım an kafam boşalmıştı. Hafta sonuna sadece iki gün vardı ve ben şimdiden heyecanlanmaya başlamıştım. İçimde ki çocuk kendini çıkarmış, yeni dans figürleri uyguluyordu. Baba- kız tatil bize çok iyi gelecekti. Oturduğum yerden kalktım ve Calum'a çıkmam gerektiğini söyledim. Tek başına kafeyi daha önce çok kapatmıştı. Yanii sorun olacağını düşünmüyordum. Arabamın anahtarlarını aldığım da hazırdım. Kafeden çıkıp, listedekileri almak için artık gidebilirdim.

∞ ∞ ∞

"İyi eğlenceler Harry, etrafı çok dağıtma." diyerekten annem kapıyı kapattığında gözlerimi devirdim. Ben çocuk değildim. 32 yaşında bir babaydım. Ama annemin hâlâ beni bir çocukmuş gibi gördüğünü biliyordum. Hiçbir zaman onun gözünde büyümeyecektim. Belki de Sydney Rain'de ben de bu etkiyi bırakacaktı? Bilemiyordum, aslında şimdi bunları düşünmek çok erkendi.

Yumuşak beyaz halının üstünde oyuncakları ile oynayan kızıma genişçe gülümsedim. Havalar ısınmıştı ve halıları kaldırsam mı diye ikilemde kalmaya başlamıştım bile. Sydney eğer burada olsaydı en iyi şekilde karar verirdi. Aynaya doğru döndüğümde saçlarımın biraz daha uzadığını fark ettim.

Kesmeli miydim? Kararsızdım. Sydney, uzun saçlarımla oynamayı çok severdi. Kıyamıyordum bu yönden. İkilemde olmak çok can sıkıcıydı. Bileğimde ki toka yardımı ile saçlarımı hızlıca topladım. Ensem rahatlamıştı kesinlikle. Tekrar Sydney Rain'in yanına geçtiğim de, prensesimi kucağıma aldım. Oyuncağınıda unutmamıştım. Adımlarımı mutfağa doğru yönelttiğim de Sydney Rain'de kafasını göğsüme yaslamıştı.

Changes ➳h.sDonde viven las historias. Descúbrelo ahora