∞ 15

1.8K 143 57
                                    


İthaf listesi; 

  ➳ creamcakesharry

  JaleStylesxx 

➳    fearlesspaige12

➳  demhaterz 


 Uzun yorumlardan ya da güzel yorumlardan seçerek oluşturuyorum. Yorum yaparak, adınızı yazdırabilirsiniz. ) 


Bölüm şarkısı: Taylor Swift - Love Story ve Justin Bieber - Love Yourself


**

Tanıdık  hastanenin farklı koridorlarındaydım bu sefer.  Yine aynı hissler ama tek fark daha yoğundu. Acının kalbimi kavurduğunu hissediyordum. Göz yaşlarım, durmuyordu. Güçsüz ve yıpranmıştım. Bir kuştum aslında, yaralı ve bir kanadı kopmuş. Çırpınıyordum sadece.  '' Bay Styles, Bayan Slywia sizi bekliyor. '' Diye yanımıza gelen hemişireye bakıp, göz devirdim ve göz yaşlarımı sildim. Louis, kalkmama yardım ederek, beraber doktorun odasına gittik. Konuşmak istemiyordum. Yaşadıklarım bana yeterdi. Ve psikologların insanları rahatlattığına inanmıyordum. ''Hadi Harry, bu senin iyiliğin için. '' Louis, kapıyı çoktan açmış, geçmemi bekliyordu. '' Louis, istemiyorum.'' Diye fısıldadım güçsüz sesimle. ''Beni Sydney'nin mezarına götür.'' Diye devam ettim cümleme. Louis, sırtımı ovarak, ''Harry sadece konuşacaksın, her şeyi anlat. İçinde tutma.'' Diye motivasyon vermeye çalıştı. Ama bilmiyordu ki şuan sadece Sydney'e ihtiyacım olduğunu. ''Kızın için bunu yapmalısın Harry, seni evde bekleyen bir kızın var unuttun mu?'' Sydney Rain, kızım için dayanabilirdim ama canım çok acıyordu. ''Kızım iyi mi Louis?'' Diye mırıldandım. ''Denise evde ilgileniyor. Lütfen artık gir şu odaya. Güven bana. Senin yanındayım kardeşim. Her zaman olacağım. Biz bir aileyiz, bak Zayn'de geldi.'' Koridorun diğer ucuna baktığımda, Zayn bize doğru geliyordu. ''Harry, yapabilirsin.'' Diye konuşan Zayn'e döndüm. ''Ya yapamazsam?'' Diye umutsuzca konuştum. ''Biz neler yaşadık Harry, nelerin üstünden geldik.'' Diyerek, saçlarımı karıştırdı Zayn. ''Bunla, onları tutmayın. Aynı değil.'' Diye savundum kendimi. ''Harry, bahane bulma. Gir artık.'' Diye konuşan Louis'e pes ettiğimi belli ederek, açık olan kapıdan içeri girdim.


∞ ∞ ∞   


Ellerimi saçlarımın arasından geçirip, ofladım. Kimse beni anlamıyordu. Anlayamazlar da.  Doktordan çıkalı üç saat olmuştu ve kendimi kafeme atmıştım. Belki kafamı işlere verirsem, daha iyi olabilirdim. Ama hep Sydney Rain'nin 'anne' deyişi kulaklarımda çınlıyordu. Biliyorum çok dolmuştum ama bu kadar beni etkileyeceğini bilmiyordum. Kızım ile iki gündür düzgün ilgilenemiyordum. Biran hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladığım için kızıma çok yaklaşamıyordum. O daha küçüktü ve onuda etkilerim diye korkuyordum. Çok korkuyordum.  Okuduğum kitaplarda, bebekler ve çocuklar sağlıklı ve sevgi dolu bir ailede büyümeleri öneriliyordu. Sevgim ona yeterdi ama sağlıklı? Sydney Rain için toparlanmam gerekiyordu.  Elimde ki  bulaşık bezini yıkayıp, astım.  ''Harry!'' Adımın seslenilmesiyle arkamı döndüm. Niall elinde ki poşetlerle mutfağa girmişti. ''Eksikleri aldığıma göre, ben artık şirkete geçeyim.'' Dedi ve poşetleri kenara bıraktı. '' Sağ ol dostum.'' Diyerek, beraber mutfaktan çıktık.  Etraf baya doluydu. ''Kendine dikkat et Harry.'' Diyerek, kafeden çıkan Niall'ı başımla onaylayıp, müşteriler ile ilgilenmeye başladım. Julia ve Calum ne kadar yetişmeye çalışsa da yetişemiyorlardı öğle aralarında ve bende yardım ediyordum. ''Bay Styles, siz yorulmayın biz hallederiz.'' Diyerek yanıma gelen Calum'a ''Emin misin?'' Diye sordum. ''Evet Bay Styles, pardon Harry.'' Diyerek, sorumu yanıtladı. ''O zaman ben eve geçiyorum.'' Diyerek, kafeden çıktım. Eve gitmek istemiyordum. Arabamı park alanından çıkartıp, mezarlığa doğru sürmeye başladım. Sydney ile yalnız kalmak çok fazla ihtiyacım vardı. Beni doktorlar değil, Sydney ve kızım iyi hissettiriyordu. Mezarlığa giden yolun üstünde bir çiçekçinin önünde arabayı park edip, Sydney'nin en sevdiği çiçekleri yaptırdım. Çiçekleri, arabanın arka koltuğuna koyup, yoluma devam ettim.  Kendimi ne kadar yorgun hissetsem de vaz geçmedim ve mezarlığın önünde arabayı park ettim. 



Merhabalaarr! ben geldim ay yazmayı özlemişim bir haftacık geç geldi ama olsun artık tatile giriyoruz bol bol bölüm gelecek zaten.  Bu bölüm azıcık kısa oldu ama diğer bölüm telafi ederim. Çok konuşmayacağım. Oylarınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim! Sizi seviyorum! ❤❤


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Changes ➳h.sWhere stories live. Discover now