∞ 16

1.8K 171 67
                                    

İthaf listesi; 

  ➳ HeqiwOneD

➳  yildizsizuzay 

➳  demhaterz  

  ➳  creamcakesharry

 ➳  ayinaltinda

Uzun yorumlardan ya da güzel yorumlardan seçerek oluşturuyorum. Yorum yaparak, adınızı yazdırabilirsiniz. ) 

Bölüm şarkısı:  Taylor Swift - Haunted


Not!:  Artık sınır koymayı düşünüyorum bu yüzden yeni bölüm 35 oy, 40 yorumdan sonra  bölüm gelir. 

***


Acılar biter miydi bu fani dünyada? Bitmezdi, aksine artardı.  Sevdiğin, aşık olduğun kişinin kollarından uçup, sonsuzluğa karışması katlanabilir miydi? Bunu yaşıyordum ve kimse beni anlamıyordu, anlamak istemiyorlardı. Doktorlar, ilaçlar bir yere kapatabilirdi ama o eksiklik elinde sonunda hissediliyordu. Kalbimde koca bir delik var sanki, biri dokunursa düşecekmiş gibi hissettiren düşünceler vardı içimde.  Bakışlarının odağı olduğum Bayan Slywia'ya zoraki bir gülümse bahşettim. Bu koltukta oturmam bile gereksizdi. ''Bay Styles, bugün nasıl hissediyorsunuz?'' Diye konuşmaya başladı, Bayan Slywia.  Koltukta duruşumu dikleştirip, çatık kaşlarımla ''Hiçbir şey hissetmiyorum, siz?'' Diye sordum. Önünde ki kağıtlara bir şeyler karalayıp, ayağa kalktı. Topuklu ayakkabılarının sesi odada yankı yaparken, eteğine dikkat ederek, karşımda ki koltuğa oturdu.  Derin bir nefes alarak, gözlerimizi odakladı. ''Resmiyeti ortadan kaldırmak istiyorum öncelikle. Bak lafı uzatıp seni germek istemiyorum Harry, buraya kimse isteyerek gelmiyor. Seni zorlamıyorum, bana bir şey anlatmak zorunda bile değilsin.  İçinde tutma, yaz. Yazarak rahatla.  Ne yaşadığını biliyorum. Bu kolay bir şey değil, bende babamı kaybettim. Babasız büyüdüm Harry, onu sadece resimlerde gördüm. Ama bilmelisin ki, daha kötü şeyler yaşayanlar var.  Senin şuan ki durumun iyi değil.  Çöktüğünü biliyorum ama bir kızın olduğunu unutma ve sana verdiğim ilaçları kullan, kızın için yap bunu. '' Yutkunup, dolu gözleriyle koltuktan kalkıp, yerine geçti. ''Bu arada, bugünlük bu kadar. Haftaya görüşmek üzere. '' Dedi çatallı çıkan sesiyle. Başımı sallayıp, allak bullak bir şekilde koltuktan kalktım. Daha ne kadar dibe batabilirdim?


∞∞∞


Yatakta  yatarken Sydney Rain'i okşamaya devam ettim. Minik ağzı açık bir şekilde uyuyordu.  Minik karnı şişip, inerken gülümsedim. Uzaklaşmak istemesem bile, şu bir haftadır kızımla ilgilenemedim. İlaçları yarım aldığım içinde bünyemde ters tepki oluşturuyordu. Tekrar en büyük yardımcım olan annem geri dönmüştü.  Sydney Rain ile ilgileniyor, şuan benim gösteremediğim sevgiyi kızıma gösteriyordu. ''Seni sevmediğimi düşünme miniğim, sadece zor zamanlar yaşıyorum. '' Diye fısıldadım. Minik burnuna öpücük kondurduğum da gözlerimi kapattım. ''Seni çok fazla seviyorum Sydney Rain, sen annenden kalan en değerli şeysin bana. '' Konuşmaya devam ederken, parmaklarını okşadım. ''Ben şanslı bir adamım.'' Diye fısıldayarak, Sydney Rain'i yavaşça kucağıma aldım. Uyandırmamaya dikkat ederek beşiğine doğru ilerledim. Kızım her gün daha fazla büyüyordu. Ağırlaşmaya başlayan bedeni ve uzayan boyu ile fazlasıyla belli oluyordu.  Yavaşça beşiğine yatırıp, sallamaya başladım. Minik bedenini yan tarafa döndürüp, parmaklarını ağzına sokup, uyumasına devam etti. Bu huzurlu manzarayı sonsuza dek bile izleyebilirdim. Tanrı'nın en güzel hediyesi, önümde böyle dururken, mutsuz olmak zordu. Sydney Rain, yanında çoğu zaman hep mutlu ve huzurluydum.  Biraz daha kızımı sallayıp, odadan sessizce çıktım.  İlk başta banyoya uğrayıp, yüzüme su çarptım. Ferhatlatmıştı.  Salona gittiğimde annem, elinde ki dergiyi yastığın üzerine bırakıp, ''Ne yemek istersin Harry?'' Diye sordu. Kendimi tekli koltuğa attım.  Kollarımı başımın arkasında sabitleyip, gözlerimi kapattım. ''Anne, hiçbir şey istemiyor canım.'' Diye sessiz bir tonda konuştum. Tekrar gözlerimi açtığımda annem beni dikkatlice izliyordu. Salonda ne konuşulsa, benim odama gidiyordu sesi.  Evde  kızımın iki tane beşiği vardı aslında ama bugün odasında olanda değilde, kendi odamda bulunan beşiğe yatırmıştım Sydney Rain'i. ''Ama oğlum ilacın var. Bugünde düzgün yemedin. Kafede  de yememişsin.'' Derken, kaşlarını çatmıştı annem. Kaç yaşında olursam olayım, gözünde hala bir çocuktum. 



Merhabalaar! Tatil nasıl gidiyor bakıyım? Bu arada geçmiş bayramınız kutlu olsun kapkek'lerim!  😍❤️ Artık sınır koymaya başlıyorum. Bölüm geç geldi biliyorum üzgünüm. Taitilin tadını çıkarmak istiyorum, seneye tatil yapamayacağım için  malum üniversite sınavı. 11. Sınıf oldum eh son tatilin tadını çıkarayım değil mi? -Tüm gün uyuyor ksdhxcv-  Artık olaylara yavaş yavaş giriyoruz. Bu aralar yine duygusal bölümler sizi bekliyor ama yeri geldiğinde, kahkahalar da atacağınız bölümler de yaklaşıyor. Umuyorum ki sevmişsinizdir. Sizi seviyorum!  😍❤️💘 

Yeni bölüm 35 oy, 40 yorumdan sonra gelir. 


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Changes ➳h.sWhere stories live. Discover now