175. bölüm - Kardeşe kardeş

4.4K 239 70
                                    

( Yazar'dan )

Eve vardıklarında salona yerleştiler. 

SE: Anne benim uykum var. Çok yorgunum. 

Dedi gözleri kapanmak üzereyken.

D: Ömercim ben Serkanı bu akşam bizim odada ki banyoda yıkacağım. Sen bu arada Rüya ile ilgilen. 

Ö: Tabi canım sen Serkanı yatır biz kızımla sohbet edicez. Di'mi prenses?

 Dedi Rüyayı koltuğa bırakıp ceketini çıkarırken. Defne Serkan ile yükarı çıktı. İlk önce Serkanın odasından pijamalarını ve bornozunu aldı. Yatak odasına girdiğinde Serkan yatağa uzanmıştı. 

D: Oğluşum hadi sen kalk soyun ben de küveti hazırlayayım. Hadi bitanem yıkayalım seni uyursun sonra. 

Deyip Serkanın başına bir öpücük bıraktı. Birazdan Serkan artık küvette idi. Defne onun saçını şapuanlarken Serkan yine konuşuyordu.

SE: Aslında okul kortuğum gibi bir yer çıkmadı. Çok eğlenceli. Sınıfta kırıcı insanlar da yok. En çok kortuğum da oydu. 

D: Nasıl yani? Kırıcı derken?

SE: İşte biliyorsun anne... Ben diğer çocuklarla oynamazdım. İlk iletişim kurduğum yaşıtım Melisti. Diğer çocuklarla konuşmak, oynamak korkutuyordu beni. 

D: O kadar da kötü olmadığını gördün ama değil mi? 

SE: Evet. Ama bazıları çok... Nasıl desem... Salak mı desem geri zeka mı desem? Bazıları ne dediğimi anlamıyor. Hocama sordum daha basit kelimeler kullan diyor. Ya ben zor mu konuşuyorum? Ben gayet de kolay konuşuyorum. 

D: Tamam oğlum sinirlenme hemen. 

SE: Sinir ediyolar ama anne. Ne güzel kokuyormuş bu şampuan. 

Defne Serkanı yıkadıktan sonra pijamalarını giydirdi ve odasına getirip yatırdı. Rüyanın odasına girince yutkundu. Ömer Rüyayı beşiğine yatırıyordu. Kolları dirseklerine kadar kıvrılmış, kravatını çıkarıp iki üç tane kopça açılmış ve gömlek kaslardan gerilmiş. Tam bir iç çekilesi adam. Defne bir kaç derin nefes aldı. İçeri girip Ömerin yanına gidip ellerini omuzunda birleştirdi. Ömer ona bakıp çarpık gülüşünü yaptı. "Ne oldu?" sorar gibi göz kırptı. Defne de omuz silkti. Çenesini omuza yasladı. Ömer alnına bir öpücük kondurup gözleri ile odadan çıkmalarını söyledi. 

Defne Ömerin elini tutup arkasını döndü ve odadan çıktılar. Hemen kendi odalarına girdiler. Karşı karşıya durduklarında Defne ellerini Ömerin yakalarına getirdi. Onları çekiştirip gözlerine baktı. O gülüş içini eritiyordu. Ömer ellerini Defnenin beline dolayıp kendine çekti. Burnuna bir öpücük bıraktı. Sonra yanağına, diğer yanağına ve en sonunda dudakları ile buluştu. 

Öpüşme alevlenmeye devam ederken Defne ellerini yakalardan çekip Ömerin kaslı göğüslerinde gezinmeye başladı. Ömer ise ellerini belinden kalçasına kaydırmaya başladı. Defne gömleğin düğmelerini yavaş yavaş açmaya başladı. Ömerden bir inleme çıkıp Defneyi kendine daha da bastırdı. 

Defne tüm düğmeleri açtıktan sonra ellerini Ömerin bedeninde gezdirmeye başladı. Elleri kemeri bulduğunda açmaya çalıştı. Ömerin sabrı daha da azalmaya başladı. Dudaklarını kısa bir süre için ayırdı. Derin bir kaç nefes alıp tekrar dudakları vakumlamaya başladı. Sonunda dayanamayıp çabucak ikisini de soydu. 

Yatağa Defnenin üzerine uzandı. 

Ö: Hani kızgındın bana? Öküzdüm hani? 

D: Şu anda bunu mu konuşacaz? 

Yeniden Aşk (DefÖm)Where stories live. Discover now