81. bölüm - İnşallah bozuk dönmez

8.2K 408 88
                                    

( Yazar'dan )                                                                                   

Defne ve Ömer kendi odalarına gidince Ömer soyunmaya başladı. Önce t-shörtünü çıkardı Defne kaslı vücudu görünce ne kadar özlediğini daha iyi anladı. Ömerin eli pantolonun kopçasına gidince Defne yanına yaklaştı ve ellerini boynuna doladı. Sonra bir elini indirip Ömerin dövmesinde gezdirdi. Ömer gezen ele bakmaya başladı ve yutkundu. Defne Ömerin göğüsüne bir öpücük kondurdu. Ömerin bakışları göğüsüne gitti. Şaşkın surat ifadesi ile çok tatlı gözüküyordu. Sonra bakışları yine dövmesinde gezen parmaklara kaydı. Yine ama bu sefer daha sert yutkundu. 

D: Kocacım.

Dedi Defne seksi bir ses tonu ile. 

Ö: Ta-ta-tah-

D: Biliyorum. Tahrik oluyorsun. 

Dedi başını sallayıp ve ardından alt dudağını dişliyerek. 

Ö: Y-yapma o zaman. 

D: Özledim.

Ö: Çok özledim.

Ve Defne hiç beklemeden dudaklarına yapıştı. Ömer ellerini kopçadan Defnenin beline getirdi. Öpüşmeleri yavaştı. Dudaklarının tadını çıkarıyorlardı. Defne ellerini Ömerin ensesine koydu. Kısık sesle inlemeye başladılar. İkiside daha fazlasını istiyorlardı ama maalesef bu mümkün değildi. Yeni doğacak çocuklarını düşünmeleri lazımdı. Öpüşme alevleniyordu. Defne ellerini vücudta gezdirerek pantolonun kopçasını bulmuştu. Kopçayı açınca dudaklarını ayıran Ömer oldu. Defnenin ellerini tutup omuzlarına koydu. 

Ö: Sabret güzeli sabret. 

Deyip dudaklarına küçük bir öpücük bıraktı. Sonra Defenden uzaklaştı çünkü biraz daha böyle kalsalardı Ömer kendini tutamayacaktı. Ömer arkasını döndü ve pantolonunu indirdi. Ardından şortunu ve t-şörtünü giydi. Yatağa uzanıp onu izleyen Defneyi gördü. 

Ö: S-sen banyoda giyin.

Defne arkasını döndü ve banyoya doğru gitti. Tam kapıyı açmıştı ki kapatıp Ömerin tam karşısında durdu. 

D: Yok ya sen burada rahat rahat gözümün önünde soyunuyorsun ben niye banyoya gideyim? Allah Allah ya.

Deyip sinirle t-shörtünü çıkardı. Ömer sütyenden taşan göğüsleri görünce derin bir nefes aldı. Telefonunu alıp gözlerinin önüne tuttu ve boş boş baktı. Daha sonra yanında bir ağırlık hissedince Defnenin yanına geldiğini gördü. Telefonu bıraktı ve yatağa iyice sindi. Defne başını direk sert göğüse koydu ve Ömerin kokusunu derin derin nefesler ile çekti. Ömer Defennin saçlarını okşamaya başladı. Burnunu kızıl saçların arasına gömdü ve bir kaç öpücük kondurdu. 

Sabah Serkan uyanınca banyoya gidip işlerini halletti. Odasına dönünce üzerini değiştirdi. Annesinin hediye ettiği t-shörtü giyidi ve babasının hediye ettiği ayakkabıları. Ardından Defnenin ve Ömerin odasının önüne geldi. Kapıyı bir kaç kez tıklattı. Ses gelmeyine yavaşça açıp sadece başını soktu ve bakındı. Defne ve Ömer yatakta sarmaş dolaş uyuyorlardı. Serkan bunu görünce gülümsedi ve kapıyı kapattı. Arkasını dönünce oturmuş onu izliyen Müdürü gördü. Onu peşine takıp mutfağa indi. Müdüre mamasını koydu ve Müdür yerken yanına oturdu. 

SE: Ne çok acıkmışın sen. Çok mutluyum biliyor musun? Aytık 6 yaşındayım ve doğum günümü annemle ve babamla kutladım. Babamdan aldığım ilk hediyem oldu. Can dayımdan yada Selimden değil babamdan. Bu beni çok mutlu etti. Şimdiye kadar Can dayım veya Selim bana babaklık yapmaya çalıştılar ama tabi ki olmadı. Neyse geçti gitti artık. Doydun mu sen?

Yeniden Aşk (DefÖm)Where stories live. Discover now