27. bölüm - Sünnet düğünü

15.5K 426 113
                                    

( Defne'den )

Bugün Serkanın sünnet düğnü var. Ama sadece düğün. Sünneti hastanede yaptırdık iki hafta önce. Tabi önce ananem ile bir tartışma yaşandı. Ben hastane de olucak dedim ananem ise sünnetçi yapacak dedi. Ben delimiyim oğluşumu o ihtiyara emanet edeyim. Sonunda benim dediğim oldu. İşte bugün de düğün var. Ben şu an yatağımda uzanmış geriniyodum. Telefonum çaldığında arayanın Ömer olduğnu gördüm. Açmadım. Gıcık şey. Ona karşı hala soğuk davranıyorum. Tabi Ömer her fırsatta beni sıkıştırıp ''sözünü tutmanı hala bekliyorum'' diyor ve öpmeye çalışıyor ama beeen, bak bak beeen koskoca Defne Topal hiç izin verirmiyim. Ay ben bu aralar Koray beyle fazla aynı ortamda durdum galiba. Telefon yine çaldı. Yine Ömer. Yine kapadım. Bir-iki dakika böyle durdum sonra kapı açıldı. Ömer gelmiş. Ömer niye gelmiş? Ömer nasıl gelmiş? Bir dakika ya o kapıyı niye kilitliyor ki?

D: Ö-Ömer??

Ömer üstüme yürümeye başladı. Ben yatakta oturur pozisyon aldım. Ömer yanima geldiğinde bacaklarımın arasına yerleşti ve boynumu öpmeye başladı.

Ö: O telefon niye açılmıyor?

Bunları söylerken öpmeyi bırakmıyodu.

D: S-Serkan.

Ö: Uyuyor.

Ayy uyuyor mu? Şimdi sı*tım işte. Ömer boynumdan göğüslerime kadar indi. Ben ise sadece gözlerimi yummakla yetindim. Geceliğin askılarını aşağı indirdi. Kumaş parçasını da göğüslerimin altına kadar indirdi. Sol göğsümü ağzına aldı. Nefesimi tuttum. Göğüs hala azındayken konuştu.

Ö: O telefon niye açılmıyor?

Nefesimi bıraktım.

D: D-du-dur.

Göğsümün kenarını ısırdı. Sonra doğruldu ve nefesini yüzüme üflüyerek konuştu.

Ö: Durmak yok.

Dudaklarıma bir öpücük kondurdu sonra yine aşağı indi. Geceliğimi çıkardı ve yere attı. Şimdi hiç bir kaçma fırsatı kalmadı. Ömer kilodumu da çıkardı onu da geceliğin üstüne attı.

D: Ö-Ömer.

Ö: Şşş.

Sertçe yutkundum. İşaret parmağı ile kadınlığmı keşfetmeye başladı. Zor tuttuğum inilti sonunda çıktı.

Ö: A-aa Defne çok ayıp çocuk duyacak.

Dedi alaycı ses tonuyla. Sırtımı yasladım ve derin bir nefes aldım. Ömer ise tek dirseğini üstüne iyice yerleşti ve sırıttı. Birden bir acı hissettim. Ömer parmaığnı sokmuştu. Ve tekrar bir inilti. Ömerin sırıtışı genişledi. Parmaığnı içimde biraz hareket ettirdi ve sonra çıkardı.

Ö: Bundan sonra...

İki parmaığını biraz daha sert soktu.

Ö: O telefon...

Tekrar çıkardı bu sefer üç parmağını öncekinden daha sert soktu. Her soktuğunda benden daha yüksek iniltiler çıkıyodu.

Ö: Her aradığımda...

Parmaklarını çıkardı. Yüzünü kadınlığıma yakınlaştırdı.

Ö: Açılacak.

Dediği an o malüm bölgeyi yaladı. Yaladı mı? Oha ya. Hata çüş. Dilini çekti ve hiç uzaklaşmadan nefesini üflüyerek konuştu.

Ö: Anlaşıldımı?

Sadece başımı salladım.

Ö: Güzeeel.

Yeniden Aşk (DefÖm)Where stories live. Discover now