29. bölüm - Müdür

16.8K 428 110
                                    

( Yazar'dan )

Ömer Defnenin dudaklarına yapıştı. Kısık kısık inliyodu ve kadınlığını okşuyodu. Defne de karşı koymuyodu. Ömerin ensesini elliyodu. Ömer elini kilodun içinden çıkardı ve Defneyi masaya oturttu. Eteği tamamen kaldırdı ve kilodu aşağ çekti. Sonra Defnenin bacaklarını iyice açtı ve eğildi. Diliyle gezintiye çıkmıştı. Defne sadece kısık sesle inliyodu. Ömerin saçlarını tutup kafasını daha çok bastırıyodu. Ömer kalkınca dudaklarını yaladı.

Ö: Şu ana kadar tattığım en lezzetli şey. 

Sonra yine dudaklarına gömüldü. Defne Ömeri kendine dahada bastırdı. Dilini Ömerin dudaklarında gezdirdi sonra da ısırdı. Ömerden bir inilti çıktı.

Ö: Deli ediyosun beni. 

Ömer Defneyi kucağına aldı ve en yakın duvara yasladı. Sonra yere bıraktı ve kemerini açtı. Defne onu durdurdu ve kopça ile fermuarı o açtı. Boxer ile birlikti dizlerine kadar indirdi. Ömeri ittirdi ve sandalyelerden birine oturttu. Kucağına oturdarak içine aldı adamı. Yavaş yavaş hareket etti. İniltileri duyulamsın diye deli gibi öpüşüyorlardı. Ömer Defnenin bluzunu çıkardı ve masanın üstüne koydu. Açıkta kalan göğüslerini öpmeye başladı. Kafasını onların arasına gömdü. Defne hareketlerini biraz hızlandırdı. 

D: Nasıl?

Ö: Harikasın bebeğim devam et. 

Defne devam etti. Ömerin gömleğinin düğmelerini açmaya başladı. Açtığında iki elini gömleğin içine sokarak sırtına tırnaklarını bastırdı. Ömer hem inliyodu hemde göğüsleri öpüyor, dişliyor ve yalıyodur. Defne birden durdu.

Ö: Noldu? Niye durdun?

D: Ayy Ömer biz şu an şirketteyiz farkındasın dimi?

Ö: Frakındayım. ( Defnenin içinde kıpırdandı ) Ve bence şirket fantezesi şahane oldu.

Defne bu kıpırdamayla hafif inledi. Ömerin hoşuna gitmişti.

Ö: Benim aklımda daha ne fantezeler var.

D: Ay deme.

Ö: Dedim bile. Mesela mutfak, banyo, evde ki ikili koltuk, tuvalet, araba, benim ofisimde ki büyük deri koltuklar.

D: Çüş.

Ö: Ha bir de dağ evi. Orada evin her santiminde sana bu zevki yaşatacağım.

Bunu söylediğinde Defnenin kalçalarını kavradı ve onu hareket ettirmeye başladı. Gel git lerini kesmeden konuşmaya devam ediyorlardı.

D: Yok artık. İyice azdın sen Ömer. 

Ö: Doyamiyorum sana. 

Ardından kafasını yine göğüslere gömdü. Ama bu sefer sadece duruyodu. Elleri Defnenin kalçasını ittiriyodu. Defne parmaklarını Ömerin saçlarının arasına daldırdı ve hızlandı. Ömer garip sesler çıkarmaya başlamıştı. Bu Defnenin baya hoşuna gitmişti. Sonra durdu. Ömerin dudaklarına kısa ama tutkulu bir öpücük bıraktı. Sonra kucağından kalktı. Ömer ilgi isteyen yavru köpek gibi bakmaya başladı. 

D: Ömer hiç bana böyle bakma. Şirketteyiz. Diğer fantezelerini daha uzun yaparız.

Ömerin gözleri parladı.

Ö: Gerçekten yapacaz mı?

D: Yapacaz ama sonra başka sefer şimdi kalk üstünü başını düzelt.

Ömer kalktı ve ikiside giyindiler. 

Ö: Hadi gidiyoruz.

D: Nereye?

Yeniden Aşk (DefÖm)Where stories live. Discover now