62. bölüm - 1 taş ile 2 kuş ( Vol. 2 )

19.5K 399 81
                                    

( Yazar'dan )

Ömer kapıyı açtı. İkisi içeri girdiklerinde etrafa bakındılar. 

D: Buraya son geldiğimizde...

Ömer anahtarı sehpanın üzerine attı. Defneye yaklaştı, ellerini beline doladı ve kendine çekti. 

Ö: Evet en son güzel şeyler yaşamadık. 

Bir adım ileri attı. Defne ise bir adım geri. 

Ö: Unutalım o günleri.

Yine bir adım ileri ve bir adım geri. Bu ikinci adımla da Ömer Defneyi kapıya dayamıştı. 

Ö: Şimdiye bakalım. 

Dedikten sonra Defnenin dudaklarına yapıştı. Önce yavaş öpüyordu. Yavaş yavaş tadını çıkara çıkara. 

Şimdi siz diyeceksiniz ki "Noluyor burada?". Ben size izha edeyim. Nerimanın şirkete son geldiğinden sonra 1 hafta geçmişti. Neriman yine planlar peşinde idi. Entriga demek Neriman İplikçi demek. Bizim çekirdek ailemiz bu arada rutin hayatlarına devam ediyorlardı. Rutin derken Ömerin azmaları, Defnenin Serkanı bahane edip kaçmalarını ve Serkanın yaramazlıklarından bahse ediyorum . Sonunda Ömer Defneyi ikna edebilmişti ve Serkanı mahalleye bırakıp dağ evine gitmişlerdi. Ha bir de artık yeni evlerinde yaşıyorlardı. İşte böyle bildiğiniz gibi yani. Yeni bir şey yok. Tabi şimdilik. Nerede kalmıştık?

Ömer öptükçe daha çok istiyordu. O yavaş masum öpüşme hunharca öpücüklerle ateşli bir öpüşmeye dönmüştü. Defne ellerini Ömerin başının arkasına koymuş, parmaklarını saçlarının arasına geçirmiş daha çok çekiyordu kendine. Ömer ellerini sırtında ve belinde gezdiriyordu. Defne ellerini omuzlarına getirdi. Oradan da göğüse. Gömleğin koçlarını açmaya başladı. Dört kopçasını açtı ve ellerini gömleğin içine soktu ve gezdirmeye başladı. Ömer ksık sesle inlemeye başladı ve Defneyi döndürdü. Yine o ileri Defne ise geri adımlar atıyordu. Öpüşmelerini kesmiyorlardı. Koltuğa geldiklerinde Ömer Defneyi altına alarak uzandılar. Defne kapalı kalan düğmeleri açtı. Gömleği omuzlarından sıyırdı ve yere attı. Ömer elbisenin etğini beline kadar kaldırdı. Kilodu çıkardı ve gömleğin bir iki metre uzağına attı. Elbiseyi biraz daha yukarıya kaldırdı. Bir elini kadınlığa götürdü ve avuçladı. Defne inlemeye başladı. Dudakları sonunda ayrıldı.

D: Odaya çıkalım. Burada olmaz.

Defne bunu inlemelerin arasında zar zor demişti. Ömer çarpık çarpık güldü.

Ö: Çok güzel inliyorsun. Tahrik edici. Elimde olsa altımdan çıkarmam seni. Bu inlemeler ile ömrüm geçeceği için çok şanslıyım. 

Dedikten sonra başını dekolteye gömdü. Defnenin sağ bacağını tutup doğruldu ve onu kucağına oturtturdu ve bacaklarını okşamaya başladı. Defne çenesini Ömerin başına dayadı. Ömer eteğin altından kalçaya dokundu. Defne huylanmış olacak ki kıpırdandı. Ömer gülümsedi ve başını kaldırdı. 

Ö: Noldu?

D: Öyle birden şey olunca.

Ö: Heyecanlandın.

D: Ben her şey edişimizde heyecanlanıyorum. Her yaklaştığında. Her öptüğünde.

Ö: Her sevişmemizde demek istedin herhalde. 

D: Bu senin açık sözlüğün beni bir gün öldürecek. 

Defne kızarmıştı. 

Ö: Bu senin heyecanlanmaların utanmaların beni deli ediyor. 

Dedikten sonra yine dudaklarını vakumlamaya başladı. Defne ellerini pantolona götürdü. Kemeri, kopçayı ve fermuarı açtı. Kendini kaldırdı ve pantolonu aşağa sıyırdı. Küçük Ömer boxerin altından kendini belli ediyordu. Defne dudaklarını ayırdı ve erkekliğe baktı. Dudaklarını yaladı ve alt dudağını ısırdı. Ömer çarpık gülüşü ile izledi Defneyi. 

Yeniden Aşk (DefÖm)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz