Huwelijksaanzoek

85 3 0
                                    

POV Daisy:

Na het vergaderen verlieten de covens blij de ruimte en ik zag mijn soulmates naar me toe komen lopen. 'Goed gedaan.' Ik zuchtte en zei:'Ik zou graag een keer buiten deze muren willen gaan.' Hun blik veranderde en Caius zei:'Je weet dat dat nu erg gevaarlijk is.' Ik rolde mijn ogen en zei:'Ik neem mijn wachters mee.' Aro stapte naar voren en zei:'Je zou me een eer doen om met mij vanavond te gaan uit eten.' Ik knikte en zei:'Om 18:30?' Aro knikte en ik liep naar hem toe en gaf hem een kus en zei:' Tot vanavond.' Ik liep de hal in en liep naar de gasten verblijven. Ik klopte op de deur van Carlisle en Esme kamer. Hij werd geopend door Carlisle en ik zei:'Zou u misschien me willen vergezellen naar de bibliotheek.' Hij knikte en zei:'Heb je een minuut?' Ik knikte en hij verdween bij de deur. Na een minuut kwam hij naar buiten en zei hij:'Laten we gaan'

POV Carlisle:

Ik zat op de bank te wachten op Esme, toen er op de deur werd geklopt. Ik liep naar de deur en opende hem. Ik zag Daisy staan. Ze leek echt op een koningin en ze glimlachte en vroeg:'Zou u misschien me willen vergezellen naar de bibliotheek.' Ik vroeg haar om een minuutje te wachten en een schreef een briefje voor Esme. Om haar te laten weten dat ik naar de bibliotheek ga. Ik loop met Daisy naar de bibliotheek en ik werd benieuwd naar haar gedachten. Ze leek in gedachten verzonken te zijn. Ik opende de deuren van de studie en merkte op dat het de bibliotheek van Caius was. Ze liep langs me naar binnen en ging aan de bureau zitten. Ze keek mij aan en vroeg:'Denk je dat ik een goede koningin wordt?' Ze haalde de tiara van haar hoofd en haalde haar hand door haar haar. Ik liep naar de bureau toe en zei:'Ik weet zeker dat jij een goede koningin wordt.' Ze keek naar beneden en ik ging tegenover haar staan. 'Je bent eerlijk, intelligent en zorgzaam.' Ik zag haar zacht knikken en ze zei:'Laten we elkaar beter kennen.' Zo begonnen we samen te praten over van alles. En al snel kwam ik achter dat ze speciaal is.

POV Esme:

Ik ben aan het werk met het dans/muziek studio voor Daisy waar de meubels nog in moeten worden geplaatst. Maar daar heb ik haar hulp mee nodig. Ik loop naar een man toe die bezig was met het verlichting. Hij liep naar de opnameruimte en begon sommige tips te geven met de knoppen. Ik zag Felix naar me toe komen lopen en angst begon omhoog te komen. 'Mevrouw Cullen, wat kan ik doen?' Ik keek hem aan en zei:'Als je wilt kan je alvast een paar spullen uit de vrachtwagen buiten halen en ze hier in doos neer zetten.' Hij knikte en liep de ruimte uit. Ik dacht na over Daisy en wist zeker dat ze een goede koningin zou zijn.

POV Daisy:

Met Carlisle had ik veel gepraat. Hij was goed in luisteren en had een interessant bestaan. Ik keek op de klok en zag dat het 18:00 was. Ik stond op en zette mijn tiara weer op. 'Het was echt leuk om met je te praten, je bent een voorbeeld voor alle vampieren.' Hij knikte dankbaar om mijn compliment. 'Je zou een uitstekende koningin worden.' Ik glimlachte naar hem en zei:'Ik zou mijn best doen.' Samen liepen we de ruimte uit en namen hij liep de andere kant van mij en ik liep snel naar mijn slaapkamer. Ik deed mijn tiara af en pakte een jas mee. Ik liep naar de troonzaal en zag Aro iets in zijn zak weg stoppen. Hij was met de andere aan het praten en hij frikadel zich om en liep naar me toe. Samen liepen we naar buiten en hij pakte mijn hand vast. We liepen in de richting van een chic restaurant. Bij de receptie zei Aro:'Reservering voor Volturi.' De man achter de balie knikte en zei:'Melissa zal jullie serveerster zijn voor vanavond. Volg haar maar naar uw tafel.' Ik zag Aro knikken en hij trok me zachtjes mee. Hij trok met zijn andere hand een stoel naar achteren en hij gebaarde dat ik er op moest gaan zitten. Ik nam er plaats op en hij ging tegen over me staan. Een vrouw liep naar ons toe en ze draaide haar rug naar mij toe en probeerde te flirten met Aro. 'Wat wil je drinken?' Aro keek naar mij en pakte mijn hand vast en zei:'Zij mag het zeggen.' De serveerster keek boos naar mij en ik pakte een menukaart en zei:'Voor mij spaghetti bolognese en een glaasje water.' De vrouw schreef het op en draaide weer naar Aro en raakte zijn hand aan en zei:'Wat wilt u?' Aro trok zijn hand weg en zei:'Hetzelfde.' Hij keek mij aan en schonk de vrouw verder geen aandacht. Hij stond op en knielde voor me neer en duwde de stoel zo zodat hij voor me zat. Hij pakte een doosje uit zijn zak. 'Liefste Daisy Ross, ik ken je niet zolang maar weet dat wij bij elkaar horen. Wil je met me trouwen?' Ik keek hem geschrokken aan en knikte. Hij schoof de ring aan mijn vinger en gaf een kus op mijn hand. Om me heen hoorde ik mensen klappen. Aro glimlachte naar me en nam plaats op de stoel tegenover me. Hij hield mijn hand vast en we bleven elkaar in de ogen aan kijken. Na een paar minuten kwam ons eten. De serveerster zette het eten voor ons neer en draaide haar rug naar me toe.

Vast in TwilightWhere stories live. Discover now