De leerling van Elizabeth Ross

122 8 1
                                    

POV Afton:

Twee minuten na het akkevietje met Moniek had ik besloten rapport uit te brengen bij meester Aro. Ik liep naar Alec, Jane, Demetri en Felix toe om te melden dat ik naar Aro ga. 'Waarom?' vroeg Felix. 'Dat leg ik je zo uit. Tot die tijd moet jullie heel erg goed op Moniek passen en natuurlijk ook op Daisy', zei ik tegen ze en zie in mijn ooghoek Moniek naar Daisy gaan en samen vertrokken ze van het restaurant. 'Ga maar naar meester Aro toe, wij letten we op de mensen', antwoordde Jane en ze liep in de richting van de mensen. De jongens keken me even aan en liepen toen achter Jane aan. Ik liep de andere kant op en net om het hoekje vertrok ik met vampieren snelheid naar het kasteel.

Ik kom bij de poorten aan en zie daar Santiago staan. Hij zag me al eerder en deed de poorten open. Ik bleef op vampier snelheid door gaan tot ik bij de deuren van troonzaal aankwam. Ik stond stil voor de deuren en hoorde Aro zeggen:'Kom veder Afton.' snel kwam ik naar binnen en ging onderaan het trapje staan voor Aro's troon en stak mijn hand uit terwijl ik zei:' Meester ik heb belangrijk nieuws.' Caius en Marcus keken Afton doordringend aan en net op het moment dat ze wat wouden vragen aan hem stond Aro op en pakte zijn hand vast. Na een paar minuten zei hij tegen Afton:' Goed gedaan, ga nu terug naar het hotel en zeg dat Demetri en Felix daar moeten blijven de rest moet hierheen komen.' Ja meester, antwoordde ik snel en ging weer op weg naar het hotel. Nog voor ik uit de troonzaal ben hoor ik Caius vragen:'Wat is heb je gezien?'

POV Aro: 

Ik zat te discuseren met Caius over wie als eerst onze soulmate zou ontmoeten. Marcus zat glimlachend om ons nieuwsgierigheid en deed alsof hij een boek las. Hij leek de millennia 's als een zombie, maar nu leek het wel alsof hij weer tot leven is gekomen. We werden onderbroken door Chelsea die binnen kwam en zei:' Meesters, Afton komt er aan hij zou hier binnen een drie minuten zijn.' Mijn broers keken elkaar aan en dan naar mij en Marcus zei:'Dankjewel voor het doorgeven je mag gaan.' Chelsea vertrok gelijk en ik draaide me naar mijn broers toe en vroeg:'Wie het eerst in de troonzaal is?' Beide knikte instemmend en Marcus zei:' We vertrekken op 3 1...2...3 en met zijn drieën gingen we met vampier snelheid naar de troonzaal. Caius kwam als eerst binnen en Marcus kwam tegelijk met mij binnen.'Ik was de eerste', zei Caius blij en liep naar zijn troon. Ik keek naar mijn broer en tegelijk gingen we op onze troon zitten. We zaten nog maar 1 minuut tot we Afton hoorde aan komen rennen en hij stopte voor de deur. 'Kom veder Afton', zei ik tegen hem en zag dat hij naar binnen kwam en net voor mijn troon onderaan het trapje bleef staan en stak zijn hand uit terwijl hij zei:'Meester ik heb belangrijk nieuws.' Ik stond op van mijn troon en pakte Afton zijn hand vast. Ik zag zijn akkevietje met Moniek O'Brien die de leerling bleek te zijn van Elizabeth Ross. Ik liet zijn hand los en stuurde hem naar het hotel met een missie. Ik hoorde Caius vragen:'Wat zag je?' Ik draaide naar mijn broers toe en zei:'Onze ontmoeting met onze soulmate wordt iets moeilijker dan ik gedacht had.' Caius keek me aan en vroeg woest:' Hoezo?' Haar begeleider Moniek O'Brien is de leerling van Elizabeth Ross.

Vast in TwilightTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon