Wachten

136 6 1
                                    

POV Felix:

Samen met Demetri, Jane en Alec zaten we in kamer 32 en waren met zijn allen aan het praten over de soulemate van onze meesters tot Afton binnen kwam met een missie van de meesters. Demetri en ik moeten in het hotel blijven op Daisy Ross letten en de rest moeten direct terug naar het kasteel. Demetri en ik hoorde dat ze gaan zwemmen besloten wij ook te zwemmen. Ik ging naar mijn kamer en kleedde me om. Mijn telefoon ging over en ik nam meteen op. 'Met Felix.' Felix jij en Demetri moeten zo snel mogelijk Daisy naar het hotel brengen en haar tot die tijd haar beschermers zijn. Zodra ze daar is krijgt ze een eigen wachters', hoorde ik Alec tegen me zeggen. 'Is goed ik ga proberen haar morgen mee te krijgen naar het kasteel.' 'Oke dag Felix.' Dag Alec, antwoordde ik. Ik had alleen mijn zwembroek aan (de zon scheen niet) pakte mijn handdoek en liep uit mijn kamer. Daar knalde iemand tegen me op. Ik draaide me om en zag daar Daisy Ross staan. Ik dacht:'Dit wordt een leuke dag.' Na een paar uurtjes brachten Demetri en ik haar naar haar kamer. Ook heb ik voor elkaar gekregen dat ze morgen mee gaat naar het kasteel.

Volgende dag

De hele nacht heb ik geluisterd naar de regelmatige ademhaling van Daisy. Ik hoor dat ze beweegt en op staat. Snel werp ik een blik op de klok en zie dat het 6:00 is. 'Wtf doet zijn zo vroeg op', vroeg ik me in mijn gedachten af. Snel schoot ik in kleding die mijn huid bedekt. Heel zacht hoor ik Demetri dat ook doen. Ook hoorde ik een liedje afspelen. En hoorde de kamerdeur van Daisy opengaan. Na een paar seconden deed ik mij deur open en keek naar links en zag Daisy met de trap naar beneden gaan. Ik keek in de gang op zoek naar camera's maar vond er geen. Op vampieren snelheid rende ik achter Daisy aan en zag Demetri het zelfde doen. We dicht bij haar en zagen haar hardlopen. Samen met Demetri volgde we haar. Na een tijdje hoorde we een wekker en zagen we Daisy weer richting het hotel rennen. Ik keek Demetri even aan en vroeg:' Hoelaat is het?' 8:15', antwoordde hij snel. Ze heeft 2 uur lang gerend, maar is nog steeds niet moe. Ze ging weer naar haar kamer en na een paar minuten hoorde we water stromen. Demetri en ik besloten onze koffer in te pakken. Er werd op de deur geklopt bij Daisy en hoorde Moniek zeggen:' Daisy ben je klaar dan gaan we even ontbijten?' 'Ja bijna nog 4 minuten, ga jij maar alvast naar een tafel toe ik vind je daar wel.' Is goed, tot zo.

Vier minuten later

Ik hoorde de deur open gaan en hoorde voetstappen die naar de lift toe lopen. Samen met Demetri liepen we naar de lift en stonden met Daisy in de lift. 'Hallo Felix en Demetri.' Hallo Daisy, antwoordde we tegen haar. De lift deuren gingen open en Daisy liep eruit en zei:' Eet smakelijk.' Ze liep richting Moniek en ging tegen over haar zitten. 'Moniek, om 10:00 ga ik de stad in met een paar nieuwe vrienden. Is dat oke?' Moniek keek haar even aan en zei:' Tuurlijk is dat goed, jij moet ook lol maken op je vakantie, maar wel op tijd in je kamer zijn. Niet naar 22:00.' Is goed Moniek.

9:55

Demetri en ik zaten samen op Demetri's kamer te wachten tot het 10:00 was 9:59 stonden we op en liepen naar Daisy's deur. En klopte na 15 seconden werd de deur geopend en zagen we Daisy al klaar staan voor vertrek. Ze keek ons aan en vroeg:' Klaar voor vertrek jongens?' Wij zijn er klaar voor, antwoordden we en Demetri loopt links naast haar en ik rechts. Zo lopen we tot aan het kasteel.

Vast in TwilightWhere stories live. Discover now