Bestellen

77 2 0
                                    

POV Esme:

Ik zat aan de telefoon met de vrouw en hoorde mijn kinderen zeggen dat ze sowieso mee komen. De vrouw klonk anders en leek in tegenstelling van de andere in de Volturi oprecht aardig. Ik vraag me af of ze in real-live ook zo aardig is. Morgen om 18:00 zijn we daar. We nemen ons privé-jet mee. Ik hoop dat mijn familie daar echt veilig is. Ik deelde het mee aan iedereen ondanks ik weet dat ze het hoorde. Ik zei:'We zijn morgen op bezoek bij de Volturi en aangezien jullie mee gaan zou ik maar gauw jullie spullen pakken.' Iedereen kwam in beweging en liep naar boven. Behalve die  Carlisle kwam naar me toe en vroeg:'Zullen we eerst jagen voordat we onze spullen inpakken?' Ik keek hem liefdevol aan en zei:'Laten we gaan.'

POV Daisy:

Ik liep naar de deur van de studie en deed hem op slot ik wenkt Leon dat hij moest helpen met een kast voor de deur te schuiven. Hij duwde met moeite de kast ervoor en vroeg:'Daisy, wat wil je nu doen?' Ik keek naar de computer en liep en na toe en zocht instrumenten. Leon kwam achter me staan en keek wat ik deed. Ik voegde de instrumenten in het winkelmandje en uiteindelijk had ik:

-5 elektrische gitaren
-1 zwarte vleugel (piano)
-2 akoestische gitaren
-1 keyboard
-2 violen
-1 dwarsfluit
-1 trompet
- 2 drumstellen 1 rode en de andere zwart
-1 cello
-1 saxofoon
Ook een paar luidsprekers en 8 grote spiekers.

Ik drukte op betalen en voerde de gegevens in. Ik keek naar de tijd en zag dat het al 23:00 was. 'Leon ik denk dat ik ga slapen. Wil je alsjeblieft ervoor zorgen dat de deuren gesloten blijven?' vroeg ik hem. Hij knikte en ik liep naar de bank toe. Leon liep achter me aan en deed zijn cape uit en legde hem over me heen. 'Welterusten Daisy.' Hoorde ik nog voor ik inslaap viel.

De volgende morgen wordt ik wakker doordat er iemand hard op de deuren bonsde. Leon zat op de bank met mijn benen over zijn schoot. Ik keek geïrriteerd naar de deur en voelde dat Leon op stond en naar de deur toe lopen en legde zijn hand op de deur. Net wanneer hij dat deed werd en tegen de deur aan geduwd. Ik zag zwarte rook onder de deuren vandaag komen en trok Leon naar achteren de deur vloog openen en binnen kwamen Alec en Afton. Ik Leon kort aan en zei:'Ik ga al mee.' Leon keek me aan en zei:'Ik zie je zo.' Ik knikte naar hem en liep naar buiten. Alec en Afton volgde me en leidde me naar een onbekende gedeelte van het kasteel. Veel dingen waren hier rood en zwart maar ook waren en veel dingen goud. Hier en daar hingen er een paar schilderijen. We liepen een ruimte in met veel boeken en waar een grote bureau stond. Achter het bureau zaten Caius en Aro. Voor het bureau zat Marcus. Alle drie waren druk aan het discussieren. Ik merkte dat ik stil stond doordat iemand me voorzichtig naar het bureau duwde. Ik nam plaats op de lege stoel naast Marcus en tikte met mijn nagels op de tafel. Aro en Caius keken me geërgerd aan maar Marcus keek geamuseerd. 'Hou daar mee op',zei Caius geërgerd. Ik stopte en ze gingen verder praten. Ik begon met mijn voet tegen de tafel te tikken en alweer keken ze me aan. Deze keek keken Aro en Caius erg geïrriteerd en Marcus had een glimlachje op mijn gezicht. Ik stopte en alweer keerde ze terug naar hun gesprek. Ik stond op en trok aan de arm van Marcus. Hij keek me aan en vroeg:'Is er iets Daisy?' Ik keek hem aan en zei:'Ik heb je hulp met iets nodig.' Hij knikte kort en stond op. Ik keek hem aan en zag dat hij wel een anderhalve kop groter is dan mij. Ik trok hem uit de kamer maar hij draaide zich naar de andere twee toe.'Broeders Daisy en ik gaan even weg.' Aro wuifde met zijn hand en Marcus liep weg. Na een tijdje lopen zei ik:'Marcus we krijgen bezoek van 10 personen.' Marcus keek me verbaasd aan en zei:'Zo ver ik weet hebben we niemand uitgenodigd.' Ik keek hem aan en zei:'Dat klopt ik hen iemand uitgenodigd. Ze zijn hier om 18:00 en ik zou graag de logeerkamers van het kasteel gebruiken.' Hij knikte en zei:'Dat is goed, ik zal mijn broeders op de hoogte brengen dat we vanavond bezoek krijgen.' Ik keek hem glunderend aan en zei:'Dankjewel Marcus.' Marcus knikte en liep weg.

Ik liep verder het kasteel in en merkte dat ik verdwaald ben. Ik zei zachtjes:'Felix?' Hij stond voor me in een paar seconden en vroeg:'Ja Daisy?' Ik keek hem aan en gaf hem een knuffel en zei:'Je blijft mijn vriend hoe gestoord je soms ook doet.' Hij sloot zijn armen om mij heen en zei:'Dankjewel Daisy.' We trokken terug en ik vroeg:'Wil je me naar mijn vleugel toe leiden. Ik ben bang dat ik verdwaald ben.' Hij knikte en tilde me op en rende met vampieren snelheid naar mijn vleugel toe. Ik liep naar mijn slaapkamer toe en zei:'Zorg er voor dat je om 17:50'bij de receptie staat.' Ik hoorde nog een ja voordat ik mijn kamer in ging.

Vast in TwilightWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu