Het hotel

193 10 0
                                    

POV: Daisy

Nadat Moniek me had weg getrokken bij de vrouw met de naam Heidi Volturi fluisterde ik zachtjes Daisy Ross. Moniek sleurde me helemaal mee naar buiten. Ik besloot haar te vragen waarom ze zo reageerde en dat deed ik. Moniek die eerst met de rug naar me toe stond draaide zich even om en zei:" Dat gaat je niks aan, laten we nu maar gauw naar de bus gaan." Dus toen begonnen we samen richting de bus te lopen.

Tijdens de bus rit bleef ik maar aan de vrouw (Heidi Volturi) denken. Ze leek echt gigantisch veel op de Heidi van de Volturi, maar dat zou betekenen dat de stem de waarheid zei. Dit wordt zeker een gave vakantie. Ik ben onderhand wel nieuwsgierig geworden wat voor activiteiten we doen. Ik kijk naast me en zie Moniek op haar telefoon naar toeristische tours te kijken en zag dat ze een tour boekte door het kasteel van de 'vampieren'. Moniek keek op en zij, en zei:" Morgen ga ik op een tour door het kasteel van Volterra." Ik kijk haar verbaasd aan en vraag haar wat ik dan moest doen. Moniek keek me aan en zei:"Dat maakt me niks uit je bent nu 17 jaar je kan heus wel voor jezelf zorgen." De rest van de rit zeiden we niks meer tegen elkaar.

Eenmaal aangekomen bij het hotel liepen we naar de receptie. Moniek checkte ons in en we kregen beide een sleutel van twee verschillende kamers. Verbaasd vroeg ik aan Moniek waarom we niet samen een kamer hadden. Moniek zei toen bot:"We hoeven niet alles samen te doen, zie je niet dat je je zoveel mogelijk vrijheid geef!" Verrast door haar uitbarsting bleef ik even staan. Moniek gaf me mijn sleutels voor mij kamer en samen liepen we richting de lift. We stapte samen op het tweede verdieping uit, en liepen naar onze deuren. Ik stond voor mijn deur op de deur stond 34 ik draaide me om en zag dat tegenover mijn kamer de kamer van Moniek was. Moniek deed de deur van haar kamer open en draaide zich naar mij om. Ze zei toen iets wat ze nog nooit gezegd had:"Als er iets is of je hebt me over. Ik ben er voor je oke?" Opdat moment vloog ik op haar af en gaf haar een knuffel en zei toen:" En als jij mij nodig heb ben ik er ook." Nadat ik dat zei ging de telefoon van Moniek opnieuw over dus verbraken we de knuffel. En nog voordat ze opnam zei ze tegen mij:" Ga maar eventjes slapen zodat niet meer zo moe bent.

Ik liep mijn kamer binnen en besloot om eventjes te slapen.

POV: Moniek

Ik had net een fijn moment met Daisy toen mijn telefoon afging. Helaas moest ik wel opnemen dus besloot ik om Daisy eventjes te laten slapen. Gelukkig gehoorzaamde ze meteen en ging ze haar kamer in. Terwijl ik mijn kamer in ging en de telefoon opnam. U spreekt met Moniek. Hallo Moniek alles goed? hoorde ik de baas van het weeshuis vragen. Hallo mevrouw, ja alles gaat goed we zijn net ingecheckt in het hotel. Over een klein kwartiertje wordt onze bagage naar onze kamers gebracht daarna gaan we eten. Oh dan is het goed fijne vakantie Moniek! Dank u wel mevrouw.

15 minuten later:

POV: Daisy

Ik werd wakker door geklop op de deur slaperig loop ik naar de deur en open het en zie daar Moniek staan. 'Lekker geslapen hoop ik?' Ik kijk haar vragend aan. De bagage van ons is al in het hotel ze worden zo naar boven gebracht door het hotel personeel. Maar nu gaan we naar een café om te eten.

Naar een paar minuten door Volterra te hebben gelopen kwamen we aan bij een café. Moniek bestelde eten voor ons twee.  Al gauw kreeg ik het idee dat iemand naar me staarde.

Vast in TwilightWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu