Einde spelletjesavond

77 4 2
                                    

POV Daisy:

Het liedje was afgelopen en ik had gewonen. 'Ik wil een revenge',hoorde ik Emmett zeggen. Ik lachte en zei:'Is goed, maar deze keer kies ik wat we gaan dansen.' Hij keek blij en zei:'Deze keer win ik.' Felix en Alec gingen bij Leon staan. Ik koos Timber. Emmett keek me aan en zei:'Bereid je voor om te verliezen.' Ik keek hem aan en zei:'Laten we beginnen.' Het nummer startte en al snel stond bijna iedereen om ons heen.

POV Carlisle:

Aro en ik waren druk aan het schaken. Na een paar minuten hadden we elkaar schaakmat gezet. Ik keek naar Daisy en zag haar met mijn zoon een dans spel spelen. Het zag er heel professioneel uit. Ik keek naar Aro en zei:'Het was me een genoegen met je te schaken, maar nu zou ik graag naar het duet van mijn zoon kijken.' Aro knikte instemmend en zei/'Ik was van plan daar ook te kijken.' Zo liepen we samen naar het duet. En al gauw kwamen er meer bij staan. De punten gingen gelijk op tot dat Emmett een good kreeg in plaats van een 'perfect' hierdoor liep hij achter. Daisy scoorde de hele tijd perfect. Ze maakten ze beide een pose aan het eind en het liedje was gestopt. Op het scherm stond 'Daisy wins' iedereen die er omheen stond klapte. Daisy keek rond en ik keek naar mijn zoon en zag hem boos kijken en zijn armen vouwde overdreven tegen zijn borstkast vouwde. Ik glimlachte en zag Daisy naar Emmett toe lopen en hoorde haar zeggen:'Volgende keer beter Emmett.' Ze glimlachte en liep naar Renesmee toe en tilde haar op en zette haar op haar heup neer en liep naar Jacob en de nieuwe Volturi lid. Esme kwam op me af en vroeg:'Zullen we naar onze kamer gaan?' Ik glimlachte en samen liepen we naar onze kamer.

POV Daisy:

Iedereen verliet de kamer en alleen ik en mijn soulmates bleven over. Ik liep naar de tronen toe en nam plaats op de troon van Caius. De drie keken me aan en ik vroeg:'Ik wil slapen.' Marcus reikte zijn hand naar me en zei:' Laten we naar de studie van Caius gaan daar moeten we nog even met je praten.' Ik stond op en pakte zijn hand en pakte ook Aro's hand vast. Caius liep voor ons en leidde de weg.

Hij gooide twee enorme deuren open en liep naar binnen. Marcus sloot de deuren en Aro begeleide me een stoel toe en liet me er op zitten. Ik zat achter de bureau de jongens zaten op de drie stoele voor de bureau zaten mijn soulmates en Aro nam het woord. ' Je weet dat we vampieren zijn en we niet zonder onze soulmate kunnen leven.' Ik knikte en hij gibg verder:' Dus gaan we je transformeren in een vampier.' Ik keek ze aan en dacht ik wil helemaal niet voor eeuwig blijven. Maar zei:'Oke wanneer?' Caius glimlachte en zei:'Na ons huwelijkreis.' Ik keek ze geschrokken aan en vroeg:'Hoe bedoel je trouwen?' Marcus zei kalm:'Trouwen zodat ook op papier staat dat je onze vrouw bent.' Ik knikte zwakjes en zei:'Ik denk dat ik maar ga slapen.' De mannen knikte en Caius wees naar het bed in zijn studie. Ik keek hem boos aan en liep naar het bed toe.

Ik ging er op liggen en keek naar de drie. Ze waren druk bezig met papierwerk. Heel zachtjes zei ik:'Leon breng me een nachtjapon.' Na één minuut werd er op de deuren geklopt.' Binnen', zei Caius. Binnen kwam Leon met een nachtjapon. Caius keek even op van zijn werk en vroeg dreigend:'Wat doe je hier.' Ik stond op en nam de kleeding aan en zei:'Dankjewel voor het brengen Leon. Je mag nu van je nacht gaan genieten.' Ik gaf hem een knuffel en liep naar het bed toe. Ik keek de mannen aan en zag alle drie druk bezig met hun werk. Ik keek rond en trok mijn jurk aan. Ik bleef de mannen aan kijken en zag dat ze bevroren stonden. Ik trok de nachtjapon over mijn hoofd heen en trok mijn ondergoed uit en kroop onder de dekens. Ik keek naar mijn soulmates en zag ze nog steeds bezig waren met hun papierwerk. Ik draaide me om en deed mijn ogen dicht. Ik draaide rond in bed en vroeg geërgerd:'Mag de licht uit?' Ik hoorde Aro lachen en hij antwoordde:'Alleen als je het aardig vraagt.' Ik keek slaperig op en zei sarcastisch:'Lieve lieve Aro, wil je alsjeblieft het licht uit doen voor mij?' Aro keek me kort aan en zei:'Nee.' Ik stapte geërgerd uit bed en liep naar Marcus toe en vroeg:'Zou je me naar jou vleugel brengen?' Hij keek me kort aan en stond op. Ik leunde een beetje tegen hem aan en hij tilde me op en bracht me naar zijn vleugel.

Vast in TwilightWhere stories live. Discover now