Oefenen

74 6 1
                                    

POV Carlisle:

Ik keek hoe de nieuwe Volturi wachter samen met mijn zoon sparde en zag het gelijk opgaan. Ze waren enorm goed en maakte geen 1 fout. Het was erg indrukwekkend. Het werd weer gelijkspel en iedereen liep uit de ruimte. Ik draaide me naar Aro toe en zei:'Aro mijn vriend het was me een eer om je vandaag weer te zien, maar nu ga ik naar mijn vrouw toe.' Aro knikte en zei:'Het was leuk je weer te spreken mijn oude vriend. Ik hoop dat je nog een tijdje blijft.' Ik knikte en verliet de ruimte. Ik liep naar mijn vrouw toe en zag haar druk bezig met het inrichten van een ruimte. Ik sloeg mijn armen om haar middel en trok haar naar me toe. 'Carlisle ik moet dit voor morgen af hebben.' Ik gromde zachtjes en trok haar dichter naar me toe. Ze lachte zachtjes en wurmde zich uit mijn armen en zei:'Lieve schat niet vanavond.' Ik gromde en pakte een boek van de boekenkast. Ik las de boek uit en zag haar nog steeds bezig zijn met het kamer inrichten.

Ik keek op de klok en zag dat het pas 21:00 was. Ik liep uit de kamer en knalde er liep iets tegen me aan. Ik zag  Daisy staan. Ik keek haar aan en vroeg:'Gaat alles goed, je hebt je toch niet geblesseerd?' Ze keek me aan en zei:'Nee natuurlijk niet, ik loop de laatste tijd vaak tegen personen aan.' Ze glimlachte en vroeg:'Zou je misschien me willen begeleiden naar mijn studeerkamer?' Ik keek haar aan en zei:'Natuurlijk.' We liepen door de gang en ik vroeg haar:'Hoe ben jij hier beland?' Ze keek me aan en zei:'Ik was op vakantie naar Italië en was met een paar vrienden hierheen gekomen voor een toeristische tour door het kasteel.' Ik keek haar medelevend aan en vroeg:'Zijn die vrienden overleden?' Ze keek me aan en zei:'Natuurlijk niet het was hun missie om mij hier te krijgen zodat ik mijn soulmates kan ontmoeten.' Ik keek haar vragend aan en nog voor ik het kon vragen zei ze:'Mijn soulmates zijn de drie leiders.' Ik keek haar verbaasd aan en zat in mijn gedachten als zijn hier is, is ze hier dan vrijwillig of gedwongen? We kwamen aan in een heel anders ingerichte deel van het kasteel. Deze deel zag er vriendelijk en open uit. Ze liep naar een deur toe en draaide zich naar me om en zei:'Dankjewel meneer Cullen het was een leuke wandeling, hopelijk zie ik u nog voordat u vertrekt.' Ik knikte en zei:'Noem me maar Carlisle, het zou inderdaad leuk zijn om elkaar nog eens te zien.' De liep de ruimte in en ik begon terug te lopen naar de gastenverblijven.

POV Daisy:

Nadat ik door Carlisle werd vergezeld werd naar mijn vleugel. Liep ik mijn kamer in. Ik ga echt nog niet in 1 van mijn soulmates kamer verblijven. Dat gaat nog veel te snel. Het vreemde is dat ik sinds een tijdje me gebonden voel aan het kasteel en aan de personen die er in wonen. Er werd op de deur geklopt en gezegd:'Daisy ik weet dat je daar binnen bent, open de deur alsjeblieft.' Ik liep naar de deur toe en opende hem. Achter de deur stond Leon met een big smile. 'Waarom lach je?' vroeg ik gespannen. Leon tilde me snel op en bracht me naar een soort van danszaal en zei:'Ik was van plan je te leren stijldansen.' Ik keek hem aan en zei:'Gaat het geweldig goed met je?' Leon lachte en zei:'Aro vroeg of ik je wou leren stijldansen.' Ik keek hem aan en zei:'Prima.' We danste een hele tijd en ik heb super vaak op Leons tenen gestaan en ondanks dat hij er geen pijn van had bleef ik sorry zeggen. Na een hele tijdje begon hij mij de Wales te leren. Die ik verrassend snel onder de knie had. Net toe we klaar waren kwam Aro binnen en vroeg aan me:'Mag ik deze dans?' Ik keek hem aan en dacht ik ben nog niet zo goed zag mijn blik en zei:'Ik leer je de Tango en we blijven oefenen tot je hem helemaal foutloos kan.'

Vast in TwilightWhere stories live. Discover now