Rijden

96 5 1
                                    

POV Daisy:

Na het ontbijten waste Gabriella alles af. 'Oh Felix',riep ik. Binnen een paar secondes stond hij voor me. 'Daisy,waarom heb je die sjaal om?' Ik keek hem aan en zei:'Ga je mee?' Felix keek van mij naar Gabriella en vroeg:'Wat ben je van plan Daisy?' Gabriella ben je er klaar voor?'vroeg ik haar. Ze knikte met een glimlach en pakte haar tas. 'Heb je nog een pen en papiertje voor me?' Ze pakte een pen en papiertje. Ik nam het van haar aan en schreef:

'Ik legde hem om een zilveren plaat neer en riep:'Demetri!' Hij stond gelijk voor me en vroeg:'Wat is er Daisy?' Ik wees naar het papiertje op de zilveren plaat en zei:' Breng dit over 2 minuten naar je meesters toe

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

'Ik legde hem om een zilveren plaat neer en riep:'Demetri!' Hij stond gelijk voor me en vroeg:'Wat is er Daisy?' Ik wees naar het papiertje op de zilveren plaat en zei:' Breng dit over 2 minuten naar je meesters toe.' Ik pakte mijn portemonnee en pakte de de autosleutels van de tafel en wenkte naar Gabriella en Felix dat me mee moesten komen. Gabriella liep voor me uit naar de garage en Felix liep achter me. De garage stond vol met allerlei verschillende auto's. Ik drukt op het knopje open van de sleutel. Waarna de lampen van deze auto aangingen:

Snel liepen we naar de auto toe en stapte in

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Snel liepen we naar de auto toe en stapte in. Ik gesloot te rijden en Gabriella die ging naast me zitten terwijl Felix achter in zat. In de auto zat een navigatie systeem. 'Daisy, 2 minuten zijn net om', zei Felix. Ik starte de auto en trapte het gaspedaal in. 'Wacht heb je wel een rijbewijs?' vroeg Felix bezorgd. Ik keek hem aan en zei:'Ik ben 17 ik heb een rijbewijs waarbij er iemand naast me moet zitten die al een tijdje een rijbewijs heeft.' We kwamen bij de poorten aan en daar stond 1 wachter. Felix zei:'Die persoon is Afton.' Ik knikte en opende het raampje en zei:'Hallo Afton, open de poorten.' Afton keek me aan en knikte en zei:' Ja meesteres.' Hij opende de poorten en ik zei:'Dankjewel noem me gewoon bij mijn naam.' En reed verder. Net op tijd in de achteruit kijk spiegel zag ik Aro, Caius, Marcus en Demetri staan. Ik zag de mond van Aro bewegen en zag dat Felix geschrokken kijken.'Felix wat zeiden ze net?' Felix keek me twijfelend aan en zei:' De meesters gaan met Heidi, Jane en Chelsea achter ons aan. Terwijl Demetri moet kijken waar we heen gaan.' Gabriella kijkt geschrokken en zegt:'De meesters verlaten nooit de kasteel alleen als het belangrijk is.' Geschrokken keek in de achter kijk spiegel en zag een Volkswagen Tiguan met donkere glazen. Op een bord stond Florence rechtsaf. Ik maakte een snelle bocht en zag de auto nog steeds achter ons aan rijden. 'Felix die auto achter ons zijn dat ze?'vroeg ik hem paniekerig hij keek achter zich en zei:' In die auto zitten Heidi, Marcus en Chelsea. In de rode Ferrari naast je zitten Aro, Caius en Jane.' Ik keek snel naar links en zag de rode Ferrari. 'Hier naar rechts zei:'Gabriella tegen me. Ik minderde vaart en zag alle twee de auto's het zelfde doen. Ik ging naar rechts en kwam op een autosnelweg uit. 'Hoe ver nog', vroeg ik haar met tanden op elkaar geklemd. Ze keek me aan en wees naar die boven de snelweg hangt 39km. 'Felix van wie is deze auto eigenlijk?' Felix keek me half lachend aan en zei:'Van de ex-vrouw van Caius. Ze gebruikte hem bijna nooit. Ik bedacht me toen Caius had een vrouw Athenodora.' Wat is er met haar gebeurd?' Felix keek me serieus aan en zei:'Dat is niet mijn plaats om te vertellen.' Oke. We waren een tijdje stil tot Felix in pijn lijkt te zijn. Jane's gave,dacht ik snel en drukt op de rem. Tot opluchting zag ik Felix niet meer in mijn. 'Felix alles oké?'vroeg ik bezorgd aan hem. Felix keek me aan en zei:'Je hebt meteen gehandeld dankjewel.' Ik glimlachte en vroeg:'Zou je misschien mijn personenlift wachter willen worden?' Felix keek verbaasd en zei:'Meent u dat, natuurlijk.' Ik knikt blij en trapte het gaspedaal helemaal in. Nog 5 kilometer. Ik zette de radio aan en nam de afslag naar Florence.

We verlieten de snelweg en reden naar het winkelcentrum. De twee auto's die ons volgen zitten een paar auto's achter ons. 'Links een parkeergarage', zei Gabriella. Ik reed daarheen en reed naar beneden deed de raam naar beneden en pakte het bonnetje. En reed door. Al snel vonden we plek en stapte we uit. Felix had een pet op die zijn hele gezicht bedekte en stopte zijn hand en in zijn zakken. Met zijn drieën liepen we over de straat heen naar de eerste winkel die allemaal zwemkleding had. Ik nam 1 zwempak en 3 bikini's, Gabriella nam 2 bikini's. Felix wou niks dus haalde ik hem over en kozen we met zijn drieën zwembroeken voor Felix. Hij nam uiteindelijk 4 zwembroeken en samen liepen we naar de kassa. Ik zou betalen maar Felix was me voor en betaalde voor de kleding

Vast in TwilightWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu