Filmdag

69 3 1
                                    

POV Daisy:

De bijeenkomst was naar een paar uurtje afgelopen. Ik keek op de klok en zag dat het al 17:45 was. Ik tikte Jacob aan en vroeg hem:'Heb je honger?' Hij knikte en we stonden op. Renesmee zat nu op mijn heup en we begonnen richting de oostvleugel te rennen. We kwamen daar aan en samen ik liep naar een opbergkast toe en pakte de spullen voor macaroni en begon met alles klaar te zetten. Jacob en Renesmee waren in gesprek. Ik begon het eten te maken en na een uurtje konden we eten. We aten ik stilte en Renesmee vroeg me:'Heb je het hier naar je zin?' Ik knikte en ruimde de borden op. Na het eten liepen Renesmee en Jacob terug naar hun kamer en ik liep naar mijn studeerkamer. En pakte de schoudertas met mijn telefoon er in en liep de gang weer op. Onderweg kwam ik Leon tegen. Hij gaf me snel een knuffel en zei:'De meesters willen met je spreken.' Hij drukte wat in mijn handen en zei:'Goedenavond.' Ik keek wat het was en zag dat het pyjama's. 'Dankjewel Leon, tot morgen.' Hij zwaaide met zijn hand en liep naar zijn kamer. Ik liep naar de troonzaal en klopte kort op de deur. De deuren werden geopend en mijn soulmates zaten op hun troon.

Aro en Caius waren in een discussiëren wat gewoon is maar Marcus ging ook mee doen met de discussie. Ik liep voorzichtig naar ze toe en liet me op de schoot van Caius ploffen. Ik haalde mijn telefoon uit de tas en hoorde dat ze stil waren. Ik keek naar Aro en zei:'Laat je niet door mij stoppen.' Aro keek me met samen geknepen ogen aan en vroeg:'Waarom liep je naar de tafel van de Cullens.' Ik antwoordde:'Renesmee was bang en ik hielp haar door haar gerust te stellen.' Ik zag Aro knikken en ik begon Subway surf op mijn telefoon te spelen. Ik voelde Caius zijn mond op mijn nek en hij fluisterde:'Wil je misschien naar de slaapkamer?' Ik knikte en voelde hoe hij me optilde en weg liep naar zijn vleugel en even later voelde ik dat er iets zachts onder me lag. Ik lag op mijn rug en Caius ging met beide benen langs mijn zij zitten en hing over mij heen. 'Ik ben zo terug', fluisterde hij in mijn oor. Hij was weg. Ik viel al snel in slaap en sliep in een diepe slaap.

Ik werd wakker en ik deed mijn ogen slaperig aan. En keek rond er was niemand. Ik pakte mijn telefoon en zag dat het pas 06:15 was. Ik stapte uitbed en hoorde Caius zeggen:'De gave van Chelsea is geweldig onze soulmate zou binnen kort helemaal van ons zijn.' Ik liep bij de deur weg en liep naar de twee grote deuren. Leon doe deze deuren open. Leon was er binnen 15 seconden en opende de deuren. 'Breng me naar mijn vleugel.' Leon knikte en tilde me op en rende naar mijn slaapkamer. Hij legde me op bed en wou weg lopen. 'Haal je ook chocolade ijs?' Ik hoorde de deur dicht slaan en na een paar minuten kreeg ik een bak ijs voor mijn gezicht. Het bed naast me zakte een beetje in en Leon vroeg:'Liefdesverdriet?' Ik opende de bak en pakte de grote lepel uit Leons handen. Ik knikte met mijn hoofd en nam een hap chocolade ijs. Ik hoorde een zachte klop op de deur en hoorde Jasmine vragen:'Kan ik naar binnen komen?' Ik maakte mijn mond leeg en zei:'Kom binnen.' De deur opende en Jasmine kwam binnen. Ze ging aan de andere kant van mij zitten en vroeg:'Wil je erover praten?' Ik ging overeind zitten en schudde mijn hoofd. Jasmine knikte begrijpelijk en zei:'Wat wil je voor ontbijt?' Ik keek naar het ijs en zei:'Alleen het ijs.' Leon schudde zijn hoofd en zei:'Wil je misschien een tosti hebben?' Ik knikte met mijn hoofd en vroeg:'Wat gaan we vandaag doen?' Leon stond op en liep de deur uit. Jasmine draaide zich om naar mij en zei:'Als eerst ga jij je opfrissen en ik leg een outfit voor je klaar.' Ik stond op en liep naar de badkamer toen. Na een paar minuten was ik klaar en knopte ik een handdoek om me heen. Snel liep ik naar mijn slaapkamer en kwam Felix tegen. Hij glimlachte naar me en zei:'De meesters willen met je spreken.' Ik hield de handdoek goed om me heen en zei:'Ik heb misschien morgen tijd? Of overmorgen.' Felix trok zijn wenkbrauw omhoog en ik liep naar mijn slaapkamer deuren toe. 'Nog een fijne dag Felix.' Felix knikte en zei:'Dat geld ook voor jou Daisy.' Ik liep naar binnen en zag dat er een outfit op het bed leg. Ik liep er na toe en zag dat er een jurk lag:

Ik deed het ondergoed aan en deed de jurk over mijn hoofd heen en deed mijn armen ook goed

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik deed het ondergoed aan en deed de jurk over mijn hoofd heen en deed mijn armen ook goed. Ik deed de hakken aan:

'Je ontbijt is klaar', hoorde ik Jasmine zeggen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

'Je ontbijt is klaar', hoorde ik Jasmine zeggen. Ze kwam binnen lopen en zei:'Je ziet er een stuk beter uit.' Ik glimlachte en samen liepen we naar de keuken. Ik nam plaats aan het keuken eilandje en at het eten op. Na het eten liep ik rond door het kasteel. Ik stond in de tuin toen Afton naast me verscheen en zei:'De meesters willen nu met je praten.' Ik draaide mijn hoofd een beetje bij en zei:'Zie je niet dat ik geniet van de stilte?' Hij maakte een beweging naar mijn middel en ik zei:'Raak me niet aan.' Afton glimlachte en zei:'Dat doe ik ook niet, Alec.' Hoorde ik hem er zacht achterna fluisteren. Alec stond al snel naast hem en hij gebaarde naar hem. Zwart rook kwam uit Alec's handen. Ik liep snel naar achter en riep:'Jasmine!' Ze kwam achter ze staan en zei:'Sorry Daisy er is helaas niks wat ik kan doen.' Ik gromde en zei:'Leon breng je luie reet hierheen en haal me hier weg.' En figuur pakte me snel bij mijn middel en tilde me snel weg. Ik gilde maar merkte al gauw dat het Leon is. Hij zette me neer in mijn slaapkamer en zei:'Mijn koningin je riep me?' Ik glimlachte naar hem en zei:'Ik zal nooit jou koningin zijn. Ik blijf altijd je beste vriend.' Ik gaf hem een lange knuffel en zei:'Wat zou je ervan vinden om een horrorfilm te kijken met de andere van mijn garde en Jasmine natuurlijk.' Leon glimlachte en zei:'Dat lijkt me geweldig idee Daisy.' Ik knikte en zei:'Felix, Demetri en Jasmine komen jullie even?' Alle drie kwamen mijn kamer binnen en ik zei:'We houden vandaag een filmdag.' We liepen met zijn vieren naar mijn studeerkamer en plofte op de grote bank. Demetri pakte een horrorfilm uit de kast en deed hem in de dvd-speler. Op de scherm verscheen de titel 'Freddy Krueger A Nightmare on Elm street'

Vast in TwilightWhere stories live. Discover now