Denizde Dehşet

315 0 0
                                    

Puan: 7.5/10   ,   3.5/5

Vizyon Tarihi: 4 Ağustos 2017

Yapımı: 2017 - ABD, İngiltere, Dominik Cumhuriyeti

Tür: Korku, Gerilim, Macera

Süre: 87 Dak.

Yönetmen: Johannes Roberts


Meksika'ya tatile giden iki kız kardeş, Lisa (Mandy Moore) ve Kate (Claire Holt), köpekbalığı gözlemek için kafesle okyanusa dalmıştır. Ancak kafesi yukarıya bağlayan halatlarda bir sorun yaşanınca kafes okyanus tabanına, 47 metre derinliğe düşer. Ölümcül köpekbalıkları etraflarında pusuya yatmıştır, üstelik oksijen hızla tükenmektedir ve suyun yüzüne çıkabilmek için bir saatten az süreleri bulunmaktadır.  


*Açıkçası ben şu denizde geçen yok köpekbalığı yok timsah vs. filmlerini hiç sevmem. Oturup da vaktimi ona harcamam. Bana çok sıkıcı geliyorlar. Arkadaşımın isteği üzerine izledik beraber. Bu tarz filmleri seven varsa izleyebilir, güzeldi film. Başları çok sıkıcı olsa deniz sahneleri falan çok iyiydi. Sonunda ters köşe yaptırması da ayrı bir şey. Zaten film uzun değil. Seviyorsanız izleyin derim. Başrol oyuncuları sırf bu film için tüplü dalış yapmayı öğrenmişler. Bence çok hoş fakat gerçek hayatta filmdeki gibi bir dalış asla yapmam. Siz siz olun, hiçbir güvencesi olmayan şeylere bulaşmayın. Bir ara dolanırken gördüm vizyona girmiş diye. Baktım bizim izlediğimiz film. Meğersem çoktan nete düşmüş de izlemişiz. Tabii buraya geç atıyorum ama olsun. Filmin isminin çevirisi de çok yaratıcı hani(!). Bazı yerlerde ''Derin Sular'' ya da ''47 Metre Aşağıda'' gibi çeviriler de var. Dış bağlantıda tek alternatif ve sadece altyazılı seçeneğiyle filmimiz bulunmaktadır. İyi Seyirler...


NOT: 

Selam Millet!

Bayram bitti, tatil de bitti. Okulların açılmasına da az kaldı. Bir sonraki bölüm ne zaman gelir bilemiyorum. Oylarınız ve yorumlarınız benim için çok önemli. Aramıza yeni katılanlar da var, görüyorum. Anında olmasa da sonradan girip yorumlarınızı cevaplamaya çalışıyorum. Arada gözden kaçırdığım varsa affola. 

Yeni başlayan dönemde şimdiden başarılar diliyorum hepinize.

❣❣❣ SEVİLİYORSUNUZ ❣❣❣

Korku FilmleriWhere stories live. Discover now