Ölüm Alfabesi 2: Kötülüğün Başlangıcı

198 4 2
                                    

Puan: 5.1/10 , 3.5/5

Vizyon Tarihi: 18 Kasım 2016

Yapımı: 2016 - ABD

Tür: Korku, Gerilim

Süre: 99 Dak.

Yönetmen: Mike Flanagan


1965'te iki kızı Lina ve Doris ile birlikte büyük bir konakta yaşayan Alice Zander (Elizabeth Reaser), sahte ruh çağırma seansları düzenleyerek para kazanmaktadır. İşleri biraz daha büyütebilmek amacıyla bir cadı tahtası (ouija) alırlar. Ancak bu tahtanın eve girmesinden kısa bir süre sonra evin küçük kızı Doris (Lulu Wilson) tuhaf davranışlar sergilemeye başlar. Kızın çok güçlü şeytani bir varlığın kontrolüne girdiği anlaşılır. Doris'i kurtarabilmek için ailesi, bu şeytani güçle savaşmak durumunda kalacaktır.


*Film hakkında olumlu-olumsuz o kadar görüş var ki anlatamam. Tabi ki ortak bir görüş bekleyemeyiz. Kimine göre boş zaman filmi, kimi çok beğenmiş. Açıkçası ben çıktığı gibi izledim. Zaten beklemedeydim. Öncelikle sahne dekoru ve zaman çok iyi yansıtılmış. Oyunculuk ise bazı yerlerde yapmacık bulsam da fena değil. Oynayan küçük kız başarılı fakat baştan beri hiç hoşlanmamıştım ondan. Çok itici geliyor. Efektler ve müzik gayet iyi. Senaryoyu da beğendim. Birinci filmde anlatılan olayın esas dayanağı burada. Sonunu da güzel bağlamışlar. Kısacası beni sıkmayan, yer yer geren ve izlemekten gayet zevk aldığım bir filmdi. Ayrıca 'Ruhlar Bölgesi' filminde yer alan Elise de filmimizde yer alıyor. Dış bağlantıda 5 alternatif ve sadece altyazılı haliyle filmimiz bulunmaktadır. İyi Seyirler...


NOT: Herkese tekrardan "Merhaba!" Uzun bir sınav haftası ve karışık olaylardan sonra tekrar sahalardayım. Tabi ki boş durmadım ve hafta sonlarımı korku filmleriyle geçirdim. Biraz toparladıktan sonra yeni filmler ekleyeceğim. İleride ekleyeceğim filmler yerli yapım olacak. Umarım keyif alırsınız. Kendinize iyi bakın..

Korku FilmleriDonde viven las historias. Descúbrelo ahora