Ölüm Çıkmazı (1)

533 12 0
                                    

Puan: 7.3/10, 3.5/5

Vizyon Tarihi: 11 Ağustos 2006

Yapımı: 2006 - ABD

Tür: Korku, Gerilim, Fantastik

Süre: 84 dk.

Yönetmen: Gregory Dark


'ÖLÜM ÇIKMAZI / SEE NO EVIL' cezalarının azaltılması karşılığında harabeye dönmüş eski bir otelin tamirat ve dekorasyonunu yapmak üzere seçilmiş sekiz genç mahkumun hikayesini konu alıyor. Şu anda otelin yabancılara yoğun nefret duyan efsanevi bir katili barındırdığından habersizdirler. İçlerinden bir kadının katil tarafından kaçırılması ve genç kadının akıbetinin bilinmemesi üzerine, cesaretlerini toplayıp, vahşet peşinde koşan muazzam ve yenilmez bir güçle yüzleşmeleri gerekecektir.


NOT: Başrolde Glenn Jacobs. Diğer adıyla 'Kane'. Aranızda en az birinizin bir kere bile olsa 'WWE SmackDown' Amerikan Güreşi izlediğini varsayıyorum. İşte oradaki Kane bu filmdeki başrole tam oturmuş. -Yazarınız kız olmasına rağmen küçükken izlemiş bulunuyor :D - Bir de Craig Horner. Onun da oyunculuğunu beğeniyorum. Bu filmimiz biraz kanlı. Uyarımı yapayım dedim. Göz çıkarmalar vs. Fazla içeriğinden söz etmek istemiyorum. Eğer mideniz bulanacaksa ya da izleyemecekseniz bulaşmayın derim. Efektleri keskin. 2. filmi de bulunuyor ve ilk filmiyle biraz bağlantılı. Yani devamı. Gerilim düzeyi yüksek. Eskiden izlememe rağmen iyi olduğunu düşünüyorum. Kategoride olmamasına rağmen psikolojik bir yanı da var. Dış bağlantıda maalesef ki 360p kalitede sadece dublaj bulunmaktadır. Daha iyisi varsa bulabilirsiniz. İzleyenler varsa düşüncelerinizi bizimle lütfen paylaşın. İyi Seyirler...


* Bilgisayarım bozuk olduğu için yeni bölüm ekleyemedim. Kusura bakmayın. Bir de şehitlerimiz var. Onları da saygıyla anıyorum. Lütfen vote ve yorumlarınızı eksik etmeyin. Önerilere açığım..


Korku FilmleriWhere stories live. Discover now