Ölüm Oyunu

396 9 4
                                    

Puan: 7.7/10   ,   4/5

Vizyon Tarihi:24 Mart 2006

Yapımı: 2006 - ABD

Tür: Korku, Gerilim

Süre: 85 dk.

Yönetmen: William Brent Well


Oyunda Öldüysen Gerçekten Öldün Demektir!

Bir arkadaşlarının acımasızca öldürülmesinin ardından bir grup genç kendilerini 17. yüzyılda "Kanlı Kontes" olarak bilinen bir asilzadenin tüyler ürperten gerçek yaşam hikayesinden esinlenilerek hazırlanmış hayatta kalabilmeyi amaçlayan korku dolu bir video oyununda hayatta kalma mücadelesi verirken bulurlar.

Oyunda ölenlerin gerçek hayatta da öldükleri bu oyun hakkında hiçbir şey bilmeyen gençler oyunu oynamaya başlarlar. Çok geçmeden oyunda canlandırdıkları karakterler gibi aynı yöntemlerle teker teker öldürülmeye başlarlar. Oyun dünyası ve gerçek dünya arasındaki çizgi hızla yok olurken gençler acımasız ve gaddar Kanlı Kontes'i yenmek ve bu arada da hayatta kalmanın bir yolunu bulmak zorundadırlar.


NOT: Asıl adı 'Stay Alive' yani 'Hayatta Kal' olan ama Türklerin çeviri olarak Ölüm Oyunu yaptığı bir film. Konusu yönünden diğer filmlerden ayrılıyor. Teknolojinin ilerlediği bu dönemlerde ona yönelik yapılan ilgi çekici bir film. Fikirleri çok güzel, hikaye olarak da gerçekten güzel.

'Oyunda ölürsen, gerçek hayatta da ölürsün.'

 Benim hoşuma gitmişti. Fazla beklentiye girmeden zevkle izlenebilir bir film. Konusunun mükemmel olmasına rağmen film biraz zayıf kalmış ama kötü değil. Boş zamanda değerlendirilecek bir film. Dış bağlantıda filmin sadece alt yazılı hali vardır fakat Youtube a girip filmin dublajını bulup izleyebilirsiniz. İyi Seyirler.

*Uzun süredir bölüm paylaşamıyorum. Derslerimi toparlamam zaman alıyor ve ne film izlemeye ne de bölüm paylaşmaya vaktim kalıyor. Bir de diğer kitabım üzerinde çok vakit harcıyorum. Desteğinize ihtiyacım var. Her türlü önerilere açığım. Oy ve yorumlarınızı bekliyorum...

  

Korku FilmleriWhere stories live. Discover now