Resimdeki Hayalet

480 15 2
                                    

Puan: 7.3/10   ,   3/5

Vizyon Tarihi: 08 Ağustos 2008

Yapımı: 2008 - ABD

Tür: Korku, Gerilim, Gizem

Süre: 90 dk.

Yönetmen: Masayuki Ochiai


  Yeni evli bir çift olan Ben ve Jane, gelecek vaat eden bir iş için Japonya'ya taşınırlar; hayalleri Tokyo'da moda çekimleri yapmaktır. Mt. Fuji dağı yakınlarında arabayla ormanın içinden geçen karanlık bir yolda ilerlerken trajik bir araba kazası sonucunda genç bir kıza çarpıp ölümüne sebep olurlar. Bilinçleri yerine geldiğinde kızın cesedini bulamazlar. Kafaları karışık bir halde yeni hayatlarını yaşamak üzere Tokyo'ya varırlar. Bu sırada Ben, çektiği moda fotoğraflarında esrarengiz bazı beyaz lekeler görmeye başlar(*). Jane bu lekelerin yolda çarptıkları kızın ruhuna ait olduğunu ve kızın intikam peşinde olduğunu düşünmektedir. Tüm bunların bağlantılı olabileceği düşüncesiyle korkan çift, gizemli şeylerin oldukları gibi kalmalarının daha iyi olduğunu fark edeceklerdir.  


NOT:  Bence güzel bir film. Televizyonda bir kısmını izleyip beğenmiştim. Daha sonra tam olarak izlemiştim. Güzel, akıcı, sıkmayan ve güzel bir final ile biten film. Orijinal filmi Tayland yapımı 'Shutter' ı da öven var. Onu izlemedim ama bu film o kadar da kötü değil. Özellikle klişeden uzak ve anlamlı. Bu filmde tesadüfe yer yok. Dış bağlantıda 2 alternatif 1 dil seçeneği (dublaj) ile filmimiz bulunmaktadır. İzleyenler değerli yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz. İyi Seyirler...


*Arkadaşlar neredeyse yorum ve vote hiç yok. Hiç mi önereceğiniz ya da izlediğiniz bir film yok? Ben vaktimi ayırıp sizin için bir şeyler yapmaya çalışıyorum. En azından vote ve yorumlarınızı eksik etmeyin. Çok yakın bir zamanda Türk korku filmlerine de değineceğim. Lütfen düşüncelerinizi bizimle paylaşın. Benim için çok önemli. Teşekkürler.. :)


Korku FilmleriWhere stories live. Discover now