Davetsiz

239 8 3
                                    

Puan: 8.1\10 , 4\5

Yapım: 2009 - ABD, Kanada, Almanya

Tür: Korku, Gerilim, Gizem, Dram, Psikoloji

Süre: 87 dk.

Yönetmen: Charles Guard, Thomas Guard

Anna, annesinin ölümünden sonra kaldırıldığı psikiyatri kliniğinden eve geri dönmüştür. Ablası Alex (Arielle Kebbel) onun geri döndüğüne çok sevinmiştir. Tabi Anna'nın bilmediği bir şey vardır; o yokken babası bir kadınla nişanlanmıştır. Rachael adındaki bu kadının Anna'yı rahatsız eden gizemli bir yanı vardır. Eve geri döndükten sonra her şeyin iyiye gideceğini ümit eden Anna rüyalarında görmeye başladığı çocukların aslında birer hayalet olduklarını öğrendiğinde işler daha da kötüye gitmeye başlar. İki kız kardeş bir yandan Rachael'ın gerçekte kim olduğunu öğrenmeye çalışırken bir yandan da hayaletlerle dolu olan bu evde hayatta kalmaya çalışacaklardır.

NOT: Film hakkında yorum yapmak oldukça zor benim için. Oyunculuk süper. İçinde barındırdığı türlerin aktarımı da gayet iyi. Söyleyeceğim tek kelime bile her an spoiye girebilir. Bu nedenle fazla bir şey yazamayacağım maalesef. İçinde psikoloji türü barındıran korku filmlerine bayılıyorum. Gayet başarılı bence. Filmin sonunda ağzım açık kaldı yani. Farkına vardığım birkaç şey de filmin esas fikrine destek çıkmış. Uzun süredir izlediğim filmlerden daha iyiydi açıkçası kaçırmayın derim. Dış bağlantıda 3 alternatif 2 dil seçeneği ile (altyazı ve dublaj) filmimiz bulunmaktadır. İyi Seyirler...

*Uzun süredir yeni bölüm gelmemesinin sebebi teknik sorunlardan kaynaklanmaktadır. Ayrıca bilgisayarımın ekran kartı yandığı için paylaşımım mecburi olarak durdu. Zor şartlar altında yazdım. En kısa zamanda yeni filmler ekleyeceğim. Oy ve yorumlarınızı eksik etmeyin.






Korku Filmleriحيث تعيش القصص. اكتشف الآن