Found

143 3 2
                                    

Puan: 4.2/10   ,   3.5/5

Yapımı: 2012 - ABD

Tür: Korku, Gerilim, Dram, Psikoloji

Süre: 100 Dak.

Yönetmen: Scott Schirmer


Korku filmi sadece izlediğimiz kadarı ile korkutur, peki hayatınız o filmlerden birine dönüşürse ne yapardınız? Marty Korku filmlerinin düşkünü tabiri yerinde ise tam bir korku filmi fanı iken abisinin dolabında bulduğu bir kesik başla hayatı izlediği korku filmlerinden farksız bir hal alır.  


*Puanı çok düşük diye görmezden gelmeyin bence. Şu ana kadar çok az yorumlanan nadir filmlerden biri. Rastgele denk geldiğim ve konusuyla beni kendine çeken -belki çocuğun yerine kendimi koymuş olabilirim- bir film. İlk başları çok sakin ilerliyor ve çocuğun klasik yaşamını anlatıyor. Sonradan ise heyecan doruğa çıkıyor ve psikopatlık derecesi artıyor. Filmden sadistçe bir zevk aldığım doğrudur. -her ne kadar etik olmasa da- Sonları ise bomba gibi fakat filmde yapılan siyahi ayrımcılığından hoşlanmadığımı belirtmek istiyorum. Filmin müziklerine ve o atmosferine bayıldım. Ayrıca oyunculuklar da fena değil. Beklentiyi çok yüksek tutmadığınız sürece mükemmel bir psikolojik-gerilim filmi. Bu tür sevenler için izlenmeden geçilmeyecek bir film. Dış bağlantıda 7 alternatif ve altyazılı haliyle filmimiz bulunmaktadır. İyi Seyirler...

Bu fotoğrafı koymasam olmazdı. En iyi sahnelerinden biriydi..

 En iyi sahnelerinden biriydi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Korku FilmleriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin