Siccin

345 13 39
                                    

Puan: 6.1/10   ,   4/5

Vizyon Tarihi: 26 Eylül 2014

Yapımı: 2014 - Türkiye

Tür: Korku

Süre: 86 dk.

Yönetmen: Alper Mestçi


  Kelime anlamı olarak kafirlerin günahlarının kaydedildiği defter anlamını taşıyan Siccin filminde, Öznur'un çocukluktan beri sevdiği teyzesinin oğlu Kudret ile birlikte olabilmek için Kudret'in eşi Nisa'ya büyü yaptırması ve cinin Nisa'yı ele geçirmesi konu ediliyor. Bu cinin musallat ettiği lanet nedeniyle 5 yatsı içinde Nisa ve onun kanından olan herkes ölecektir.
İslami korku filmlerinin Türkiye'deki önde gelen isimlerinden bir tanesi olan Alper Mestçi'nin 2014 yapımı filmi Siccin (Amel Defteri) 26 Eylül 2014'te gösterime girdi.


 NOT: Din üzerinden yapılan bir film. Diğer Türk yapımı filmlere göre görüntü açısından oldukça iyi. Oyunculuk için küçük kız ve yatalak kadın oldukça gerçekçi. Tabii ki filmde bir takım tutarsızlıklar da mevcut ama gözardı edilebilir. Bir de kimilerine göre iğrenç sahneler mevcut. Domuzlar, sülükler vs. çok içeriğine girmek istemiyorum. Kısacası Türk yapımı olarak bakarsak izlenebilecek filmlerden. Önerisi için @Bayan_Korkuu 'ya teşekkürler. Dış bağlantıda filmimiz bulunmaktadır. İyi Seyirler...





Korku FilmleriΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα