Üç Harfliler 3: Karabüyü

158 3 0
                                    

Puan: 7.9/10 , 4/5

Vizyon Tarihi: 1 Temmuz 2016

Yapımı: 2016 - Türkiye

Tür: Korku

Süre: 87 Dak.

Yönetmen: Alper Mestçi


Anne ve babasının vefatından sonra çocukluğundan beri yaşadığı konakta daha fazla zaman geçirmek istemeyen Alev, eve kiracı bulur. Evi kiralayan Dilek ve Kadir yeni evlenmiş bir çifttir, ancak ikisinin de geçmişinde bazı uğursuz olaylar yaşanmıştır. Farklı şekillerde Alev'e, eşi Erol ve kızı Eda'ya musallat olmaya başlarlar. Alev şans eseri gittiği bir falcıda kiracıları hakkında birtakım şeyler öğrenir. Ancak öğrendikleri, ailesinin üstündeki laneti kuvvetlendirmekten başka bir işe yaramayacaktır.


*Sonunda beklediğim yerli film nete düştü. Alper Mestçi yine harikalar yaratmış. Efektler, müzikler ve oyunculuk gayet iyiydi. Kurgusunu da beğendim fakat bazı sahneleri fazla uzatılmış ve bir sahnesinde kadının attığı çığlığı abartmışlardı. Arada bir iki şey daha gözüme battı ama yılın en iyi Türk filmi buydu sanırım. Hissettirdiği gerilimle ve aniden oluşan korkuyla yerimden sıçradığım doğrudur. Korku-gerilim anlamında tatmin edici bir filmdi. Çok uzatmak istemiyorum. En kısa sürede izlemeniz dileğiyle. Dış bağlantıda 6 alternatifle filmimiz bulunmaktadır. İyi Seyirler...


Alper Abi? (Yorumsuz...)

)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Korku FilmleriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin