Şeytanın Oğlu

144 5 0
                                    

Puan: 6.7/10   ,   3.5/5

Vizyon Tarihi: 30 Aralık 2016

Yapımı: 2016 - ABD

Tür: Korku, Gerilim

Yönetmen: Brad Peyton


11 yaşındaki Cameron'ın (David Mazouz) içine şeytan girmiş, durumu giderek kötüye gitmeye başlayan çocuk anlaşılmayan dillerde konuşmaya başlamıştır. Birçok şeytan çıkarma yöntemi denenmesine rağmen sonuç alınamaz ve devreye bu alanda uzman olan doktor Seth Ember'a (Aaron Eckhart) başvurulur. Şeytan çıkarma işlemini dini ritüellerle değil, hastalarının zihnine girip oraya yerleşmiş şeytanla yüzleşerek yapmaktadır. Cameron'ın içine giren şeytan daha önce gördüklerinden çok daha güçlüdür, bu nedenle onu alt edebilmek için çocuğun hayatını tehlikeye atacak bir yöntem denemeye mecbur kalacaktır.


*Filmin temel konusu şeytan olsa da farklı bir işleniş biçimi var. Gerilim ağırlıklı olsa da ben kurguyu sevdim. Oyunculuklar iyiydi. Müzik ve efektler de yerinde. O havayı insana yaşatıyor. Arada mantık hatası bulmadım değil ama o kadar da göze batmıyor. Finali biraz garipti. Filmi geçen hafta izledim. Bir ne göreyim bizim sinemalara 30 Aralık'ta girmiş. İnternete düşmeden filmi izlemişim meğer. Şuan vizyonda fakat o kadar parayı boşuna vermeyin derim. Oturup evde izleyin. Dış bağlantıda sadece altyazılı olarak 8 alternatif bulunmaktadır. İyi Seyirler...

Ek Detaylar: 

*Rosario Dawson başlangıçta başrol için seçildi ancak zaman çatışmalarından dolayı çıktı ve yerini Catalina Sandino Moreno aldı.

*Aaron Eckhart da David Mazouz da Batman filmlerinde yer aldı. Eckhart, Dark Knight'da Harvey Dent'i, Mazouz ise Gotham'da genç Bruce Wayne'i canlandırdı.
 

NOT: Sınav haftasındayım ve deli gibi hastayım. Söz verdim diye paylaşıyorum. Yeni yılın ilk filmi bu oldu ama yeni yıl hiçbir şeyi değiştirmedi. Söyleyecek çok şeyim olsa da sessizce geri çekiliyorum. Oy verip, yorum atarsanız sevinirim. Mutlu Yıllar...



Korku FilmleriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin