The Unspoken

153 2 1
                                    

Puan: 7/10   ,   4.3/5

Yapımı: 2015 - Kanada

Tür: Korku, Gerilim

Süre: 90 Dak.

Yönetmen: Sheldon Wilson


Yapımcılığını Ruhlar Bölgesi, Paranormal Aktiviti ve İçerde filmlerinin yapımcısının üstlendiği The Unspoken filmi 1997 yılında Anderson ailesi arkalarında hiçbir iz bırakmadan evlerinden yok olup gittiler. Cesetleri bulunamadı. 17 yıl boyunca ev bomboş kaldı... Şimdiye kadar.  


*Geç saatlerde izlenirse film gerçekten asıl amacına ulaşabilir. Az önce bitirdim ve enfesti. Adını Türkçeye çevirmemişler ama 'söylenmemiş' ya da'açığa vurulmamış' olarak çeviri yapabiliriz. Gerilimin hiç düşmediği, gerek müzik ve efektleriyle gerekse oyuncularıyla son zamanlarda izlediğim harika filmlerden biri. Bakıcı kızı daha önceden Alacakaranlık, 39. Dosya, Dehşet Kapanı ve Sessiz Tepe filmlerinden tanıyoruz. Özet kısmında bahsedildiği üzere Ruhlar Bölgesi ve Paranormal Activity'nin yapımcısından bir film ama filmin üzerine o kadar düşülmemiş. Halbuki film enfes. Sonunu ise Amityville olayına bağlamışlar. Bu da güzel bir fikir açıkçası. Arada birkaç hata da buldum. Mesela kız hiç çantasını çıkarmıyor. Sanki içinde milyonluk mücevher var veya hiç üstünü değiştirmiyor. Ayrıca kurşun sahnesinde yanlış saymadıysam 8 el ateş ediliyor fakat yerde ortalama 10 tane kurşun vardı. Onun dışında pek bir şey söyleyemeyeceğim. Yoruma da Amtyville olayını bırakacağım. Bilmeyenler varsa bilgi edinebilirler. Dış bağlantıda 4 alternatif ve sadece altyazılı şekliyle filmimiz bulunmaktadır. İyi Seyirler...


NOT: Arkadaşlar sınav haftası zamanı malumunuz. Benim de oturup çalışmam gerekiyor. Bir süre paylaşımlara ara veriyorum. Boşluk bulursam atarım yine birkaç film. Sizlere de başarılar diliyorum. Unutmadan, benimle istediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz. Bildirimi aldığımda geri döneceğim. Bu sürede kendinize iyi bakın..

Korku FilmleriWhere stories live. Discover now