42 - vadet avklarat?

5.3K 83 17
                                    

Aiden's perspektiv
Nu när jag bjudit hem Chloe kommer jag vinna vadet. Jag bara känner det på mig. Och när jag gjort det kan jag sluta spela.

Vi går till ytterdörren och jag rotar igenom min byxficka för att hitta hemnycklarna. Chloe ser en aning nervös ut. Kanske beror det på att det är första gången hon kommer hem till mig. Kanske beror det på att det är första gången hon kommer träffa mina föräldrar. Jag ler bara åt henne när vi kliver in genom dörröppningen.

"Hallå?" Ropar jag och genast hör jag fotsteg komma mot oss och snart får jag syn på mamma. Hon har ett leende på läpparna och ser förvånad ut. Jag har aldrig riktigt tagit hem en tjej när mina föräldrar varit hemma.

"Vem har vi här då?" Frågar hon och går närmre mot oss. Jag ser hur Chloes kinder börjar bli en aning röda.

"Hej, jag heter Chloe. Trevligt att träffa dig." Säger hon artigt och ler mot min mamma som sedan kollar upp på mig. "Förlåt, det är bara det att Aiden har aldrig tagit hem någon tjej eller ens haft ett förhållande vad jag vet." Skrattar hon nervöst fram och ler ursäktande mot Chloe. Jag hör hur Chloe skrattar svagt.

"Vart är pappa?" Frågar jag och ser in i mammas mörka ögon. Något jag ärvt av henne. "Han fick jobba över så han kommer inte hem förrän klockan nio." Svarar hon och jag nickar innan jag harklar mig.

"Hur som helst, vi går upp och kom inte in och stör." Säger jag menande och ger mamma en blick. Hon skrattar och skakar på huvudet samtidigt som hon lovar att hon ska lämna oss ifred. Jag tar tag i Chloes hand och vi beger oss upp för trappan och in till mitt rum.

När vi kommer in så kollar Chloe sig omkring. Hon ser förvånad ut. "Det här var verkligen inte hur jag hade tänkt mig att ditt rum skulle se ut." Säger hon och skrattar svagt. Mitt rum är ganska litet, gråa väggar, en säng, fönster, garderob och skrivbord. Belysningen är mörk inne i rummet med tanke på att persiennerna är fördragna. Chloe går mot min säng och sätter sig. Hon lutar sig med armarna bakåt som stöd och ser utmanade på mig. Nästan som att hon vet vad jag vill göra. Jag ler svagt och går sakta fram till sängen och sätter mig bredvid henne.

"Så vad vill du göra nu?" Frågar jag och känner hur hennes blick borrar igenom mig. Hon rycker på axlarna och det lilla leendet på hennes läppar blir en aning större. Jag vänder mitt ansikte mot hennes och våra ögon möts. En lång stund sitter vi bara där och kollar på varandra tills jag plötsligt lutar mig framåt och låter våra läppar förenas. Jag orkar inte vänta mer. Jag vill bara få det överstökat.

Hon besvarar mjukt kyssen och lägger sig ner på sängen med mig över henne. Hennes händer dras genom mitt hår flera gånger och när jag långsamt kysser hennes hals lämnar korta stön hennes läppar. Jag för min hand ner för hennes mage och fortsätter till byxknappen. Jag knäpper försiktigt upp den och för sedan ner handen mellan byxorna och hennes trosor. Hon säger ingenting utan låter mig göra det här. Helt ärligt trodde jag att hon skulle göra något slags motstånd men jag hade fel. När jag stoppar ner handen innanför hennes trosor känner jag att hon redan är våt. Jag kollar upp på henne och utan att säga någonting nickar hon bara. Hon vet vad jag vill göra och tillåter det. Utan ett ord stoppar jag in ett finger i henne samtidigt som ett stön lämnar hennes läppar.

Okej okej, förlåt mig för att jag stoppar mitt i en sexscen men helt ärligt är jag inte särkilt bra på att skriva såna heller. Och vad tror ni då? Tror ni att Aiden klarar av vadet helt? Kommentera gärna!

AROUND YOU Where stories live. Discover now