27 - en överraskning

6.4K 114 23
                                    

Chloe's perspektiv
Zack kollar upp på mig, som om han känner en viss skuld till det han just sagt. Jag lägger ena handen på hans axel och ger honom ett varmt leende.

"Det kanske låter klyschigt. Men jag kommer alltid att älska dig, oavsett vilken sexualitet du har." Ett leende pryder hans smala läppar.

Från:Chloe
Vart ska vi mötas?

Från:Aiden
Gamla parken, om 20?

Femton minuter senare går jag mot hallen och drar på mina skor. Zack kommer fram till mig med ett frågande uttryck i ansiktet.

"Vart ska du någonstans?" Frågar han och jag biter mig i kinden. Jag hatar att ljuga för Zack men jag kan inte säga att jag ska träffa Aiden.

"Ehm, bara till Julia." Yttrar jag snabbt innan jag snabbt sätter på mig jackan och öppnar upp ytterdörren.

"Se till att bli hemma innan sex." Jag ropar ett ja tillbaka innan jag stänger dörren och beger mig mot parken.

När jag har väntat i nästan tjugo minuter på att han ska komma så känner jag hur tålamodet börjar sjunka och ett tag funderar jag faktiskt på att gå hem igen. Jag drar jackan tätare runt min kropp och kollar på klockan i mobilen.
Plötsligt kör en svart bil in vid trottoarkanten. Bilrutan är nervevad och inne i bilen ser jag Aiden med ett svagt leende på läpparna.

"Ledsen att jag är sen. Det blev lite strul, men hoppa in." Säger han och det är först nu tanken slår mig att jag faktiskt "hänger" med Aiden.
Vad har hänt med mig? Jag gör som han säger och sätter mig i bilen, bredvid honom.

"Så, vart ska vi?" Frågar jag mitt i tystnaden. Han ler. "Det är en överraskning." Säger han, fortfarande med blicken på vägen. Jag suckar.
Jag hatar överraskningar.

AROUND YOU Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα