37 - kalla mig daddy

5.9K 91 26
                                    

Aiden's perspektiv
Jag skrockar. "Vi ska på dejt." Adam fnyser och skakar på huvudet. "Du vet väl att hon förr eller senare kommer fatta att du är en idiot." Muttrar han bittert, säkert för att han vet att han inte har någon chans och snart kommer bli 700 kr fattigare.

Jag skrockar ännu en gång innan jag tar ett djupt bloss av den rökande cigaretten. "Och? Det här handlar ändå bara om pengarna, sen skiter jag i hur hon mår efter." Säger jag uttryckslöst, ingen ånger alls.

"Visst." Muttrar Adam innan han fimpar sin cigarett i marken. Jag flinar. Han är så patetisk. Trodde han verkligen att han skulle ha en chans mot mig.

Chloe's perspektiv
"Vi ska på dejt." Yttrar jag med ett stort leende på läpparna. Gud, varför reagerar jag såhär? Det är ingen big deal. Vi är bara kompisar.

Julia ser ut att explodera av lycka. "Chloe! Oh my god! Du ska på dejt med skolans bad boy!" Utbrister hon och klappar exalterat med händerna. Det verkar lite som att hon är mer glad än vad jag själv är. Jag skakar på huvudet.
Är hon såhär glad över att han bjöd ut mig så kan jag inte sluta undra hur hon skulle reagera om jag berättade att han försökte kyssa mig. Men det håller jag inom mig. Jag vill inte dra några förhastade slutsatser. Och som sagt, vi är bara kompisar.

"Vad ska du ha på dig? Du måste ha en klänning! Kanske någonting glittrigt? Eller en röd?" Hon fortsätter att rabbla upp massa olika förslag på vad jag kan ha på mig medan min mobil surrar. Jag tar upp den och ett leende sprids på mina läppar när jag ser att det är Aiden.

Från:Aiden
Lördag 18.00, ha på dig något snyggt ;)

Jag biter mig löst i läppen och skriver;

Från:Chloe
Ska bli, kapten

Från:Aiden
Kalla mig daddy istället ;)

Jag sätter nästan mitt saliv i halsen. Jag spärrar upp ögonen och läser om smset flera gånger om. Jag vet inte om han är seriös men allt jag kan tänka på är hur ordet skulle låta från hans mun. Hur det skulle låta ifall han sa dem.

Jag svarar inget mer, liksom vad ska man svara på ett sånt sms? En suck flyr mina läppar. Jag ska på en dejt, med Aiden. Om Zack skulle få reda på att jag och Aiden träffas i smyg skulle han bli först och främst väldigt besviken men sen också arg. Jag tror inte att han skulle kunna hantera det liksom.

Vi får helt enkelt se till att hålla det hemligt.

Skulle ni vilja ha ett kapitel (eller inte ens det) där jag visar hur jag ser karaktärerna. Alltså hur de ser ut. Kommentera!!!

AROUND YOU Where stories live. Discover now