9 - gillar du det här

10.2K 177 30
                                    

Chloes perspektiv
Med snabba steg joggar jag ner för trappan och går mot ytterdörren. Jag kollar mig snabbt i spegeln innan jag öppnar dörren.

"Hej!" Utbrister Julia och tar ett kliv in. Jag ler stort. "Hur mår du?" Fortsätter hon medan hon tar av sig sin jacka och sina skor.

"Bra, antar jag."

Jag hatar att ljuga. Jag är egentligen rädd. Rädd för att Aiden ska försöka ge sig på mig igen. Eller för att han på något sätt ska göra mig illa, även fast han sa att han aldrig skulle skada mig.

"Kolla in alla påsar med kläder! Dags för modellvisning!" Skrattar Julia. Det är något vi brukar göra ofta. Eller ja, hon brukar det. Men det får mig alltid på bara humör.

Aidens perspektiv
Jag tar ett bloss på min cigg och blåser ut röken i små ringar. Genast slappnar min kropp av och jag sluter ögonen.

"Du måste få till det med Zack igen." Mumlar Oliver och tar ett bloss på sin cigarrett han med. Jag fnyser.

"Han kommer tillbaka." Oliver ser ner i marken. "Jag tror inte det. Såvida du inte lämnar hans syrra ifred." Mumlar han tyst och dumpar cigaretten i marken. Jag skakar lite på huvudet innan även jag gör samma sak.

Zacks perspektiv
Jag öppnar dörren till Chloes rum men stänger den så fort jag får syn på Julia, bar om överkroppen. Jag blundar och hör hur hon går mot mig.

"Förlåt, jag borde knackat." Säger jag snabbt. Hon skrattar tyst medan hon tar tag i min hand. Jag sväljer hårt och öppnar ögonen av ren reflex.

"Gillar du det här?" Skrattar hon och lägger min hand på hennes runda mjuka bröst. Jag är helt mållös. Vet inte vad jag ska säga.

"Zack? Vad gör du här?" Säger Chloe när hon kommer in i rummet. Det måste se väldigt konstigt ut när jag har min hand på Julias bröst. Jag sliter åt mig min hand och kollar chockat på Chloe.

"Ja-jag-jag skulle-" Stammar jag fram. Hon rynkar ögonbrynen och låter sedan en suck lämna hennes mun.

"Gå nu." Hon gör en gest med handen som visar att jag ska gå.  Jag går ut ur rummet. Hon stänger igen dörren och jag kan höra hur Julia skrattar.

Hejsan alla fina människor! Kommentera vad ni tycker och rösta gärna! ❤️

AROUND YOU Where stories live. Discover now