13 - skulle aldrig göra så mot dig

9.3K 151 7
                                    

Aiden's perspektiv
Cigarretten för jag mellan mina läppar och drar in ett djupt bloss. Zack och Oliver står och dansar med de tjejerna som tidigare kom fram till oss. Jag söker med blicken över folkmassan men plötsligt stannar den på Chloe.

Jag tar en sista klunk av min starka drink innan jag för mina steg mot henne. Hennes blonda hår har hon lagt över ena axeln. Hon sitter på en stol och i handen håller hon sin mobil. Ännu en gång för jag cigaretten mot mina läppar och andas in den giftiga röken.

När jag kommit fram till henne lyfter hon upp blicken på mig och ändrar genast ansiktsuttryck. Jag lägger en hand på hennes axel för att försöka lugna ner henne.

''Var inte rädd, jag ska inte göra dig illa om det är vad du tror. Jag vill bara... be om ursäkt.'' Mumlar jag.

Hon ser ut att vara osäker. Väldigt osäker. Jag försöker möta hennes blick flera gånger men hon kollar hela tiden ner. Ett flin klistras fast på mina läppar.

''Du vet, jag tänkte aldrig ha sex med dig.'' Lögn. Det tänkte jag visst men jag måste ju först bli förlåten av henne, sen kan jag fortsätta till min plan. Den lyder att knulla henne så fort som möjligt.

Det är nu hon kollar upp och möter min blick Dock i bara någon sekund. Men även den korta sekunden så kunde jag se något i hennes ögon.

"Vad var det du tänkte då?'' Yttrar hon tyst, väldigt tyst. Knappt hörbart. Jag sväljer innan jag tar ett bloss av cigarretten.

"Helt ärligt... jag vet inte. Jag var full och det var du med.'' En suck flyr ur hennes mun.

''Varför skulle du be om ursäkt?'' Hon höjer lite på ena ögonbrynet och biter sig löst i läppen. Det ser så sexigt ut och det enda jag kan tänka på är hur det skulle vara att kyssa dem.

''Jag skulle aldrig göra så mot dig. Zack är min bästa vän.'' Säger jag utan att ens svara på hennes fråga.

Pfft, jag menar egentligen inte ett ord av det jag säger. Men man kan väl säga att jag är en väldigt bra skådespelare.

"Så förlåter du mig?'' Hon blickar osäkert upp på mig men efter några sekunder så nickar hon svagt. Jag ler.

''Vi ses.'' Mumlar jag och går sedan därifrån med ett brett flin på läpparna. Det här kommer sluta bra. I alla fall för mig.

Hola! Kommentera och rösta för mer!

AROUND YOU Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz