33 - vill visa dig en sak

5.2K 87 15
                                    

Aiden's perspektiv
Jag ser hur Chloe står vid sitt skåp och rotar runt i det. Det ser ut som att hon letar efter något. Jag kollar mig omkring och smyger mig försiktigt fram till henne. När hon slår igen skåpet och får syn på mig hoppar hon till och ett tjut lämnar hennes mun.

"Aiden." Säger hon och ett leende sprider sig på hennes läppar. Jag flinar. "Vad gör du här? Om Zack ser dig så.." Jag avbryter henne genom att säga;

"Så vadå, Chloe? Vad ska han göra, vi pratar ju bara." Säger jag lugnt. "Än så länge, i alla fall." Fortsätter jag. Hon ler svagt och kollar sedan generat ner i marken. Jag kan se hur hennes ansikte skiftar i en svagt röd färg.

Jag skrockar.

"Ta det lugnt, jag skojar bara." Säger jag sedan även fast jag mycket väl vet att jag talade sanning. Hon kollar upp på mig igen.

Chloe's perspektiv
Mitt hjärta hoppar över ett slag och jag håller nästan på att sätta mitt eget saliv i halsen av hans yttrande. Som sagt vet jag inte om det här är hans sätt att flörta eller vara trevlig på.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga eller göra för den delen. Ska jag skratta? Säga något flörtigt tillbaka? Men när han säger att han skojar andas jag ut och ett stelt skratt lämnar min mun.

Det går några sekunder där vi står och bara kollar på varandra. Sedan ringer klockan och jag skakar lätt på huvudet.

"Du, jag måste gå." Säger jag och vänder mig om för att gå därifrån. Men jag stoppas tvärt av att Aiden tar tag i min arm. Jag vänder mig om och han flinar.

"Eller så kan du kanske skippa biologin och följa med mig." Jag blir chockad. "Jag vet inte, de kommer ringa hem och Zack kommer undra vart jag va." Yttrar jag osäkert.

"Du kan bara säga att du inte mådde så bra. Kom igen, jag vill visa dig en sak." Han sträcker ut sin hand mot mig. Jag kollar mig omkring och tar osäkert tag om den.

Har tre till kapitel som redan är färdigskrivna som jag ska publicera. Fun fact, lol.

AROUND YOU Donde viven las historias. Descúbrelo ahora