28 - du kan bada naken

6.1K 94 20
                                    

Chloe's perspektiv
Mina händer svettas och jag drar försiktigt en hårslinga bakom örat.

Vi har kört i nästan 20 minuter nu och det börjar bli en aning tröttsamt. Plötsligt stannar han bilen och kliver ut. Jag följer hans rörelser och gör samma sak som honom.

Jag kollar mig omkring och möts av massa träd. Aiden slänger upp ryggsäcken på ena axeln och ler mot mig.

"Det är 10 minuter att gå i skogen också sedan är vi framme." Säger han och jag rynkar på ögonbrynen. Jag börjar bli mer och mer misstänksam. Tänk om han tänker ta ut mig någonstans i skogen och döda mig. Tanken slår mig att ingen då vet vart jag är förutom jag själv och Aiden. Det är tur att det inte blivit mörkt ännu i alla fall.

Vi går som sagt i 10 minuter tills Aiden stannar till. Mina ögon blir stora som tefat och min mun formas till ett stort leende. Det här är det vackraste jag någonsin skådat.

Framför mig kan jag se ett stort vattenfall med vatten så blått som den klaraste himmel som jag någonsin skådat. Aiden flinar när han ser mitt ansiktsuttryck.

"Fint, huh?" Säger han och kommer närmre mig. Jag nickar. "Hur hittade du det här stället." Frågar jag och möter hans blick. Han ler.

"Jag tillbringade mycket tid här som barn." Svarar han bara. Det går några sekunder. Det är tyst. Plötsligt ser jag i ögonvrån hur han drar av sig sin tröja. Jag kollar frågande på honom. Han tänker väl inte hoppa i? Han ger mig en blick.

"Kom igen, klä av dig." Säger han och fortsätter med att dras av sina jeans. Jag skrattar lite. "Jag har inga badkläder med mig." Säger jag. Aiden kollar på mig.

"Det är lugnt. Du kan bada naken." Han fortsätter ut mot vattnet i bara boxers på sig. Jag biter mig själv i läppen och så klär även jag av mig.

AROUND YOU Where stories live. Discover now