29 - vattenkrig och blöta underkläder

5.8K 112 24
                                    

Chloe's perspektiv
Jag vet inte hur länge vi bara sprattlat runt och lekt i vattnet som små barn, men länge är det iallafall.

Aiden flinar och innan jag vet ordet av det slänger han iväg en våg av vatten i mitt ansikte, som jag även råkar svälja en del av. Jag hostar hysteriskt och viftar med armarna i luften som en kyckling medan Aiden håller sig för magen av skratt. Det är första gången som jag ser honom skratta på riktigt, och inte det där hånande skrattet.

Mina ögon smalnar lite när jag slutligen slutat hosta och så gör jag precis samma sak mot honom. Han skrattar och täcker ansiktet med händerna. Snart har ett stort vattenkrig dragit igång. Allt som hörs är våra skratt.

Efter en stund orkar vi inte mer utan sluter fred genom att skaka varandras händer.

Min bh är dyngsur när vi kliver upp ur vattnet och jag känner den svala vinden mot min bara hud. En rysning går i hela kroppen och jag skakar till. Aiden ser på mig och ler.

Vem kunde tro det? Att jag och Aiden, mitt ute i ingenstans, skulle ha vattenkrig i nästan inga kläder alls. Jag antar att världen är full av överraskningar. I den stora ryggsäcken han hade med sig drar han ut en stor handduk.

"Här." Säger han och slänger den till mig. Jag fattar snabbt tag om den och virar den runt min kropp. Jag följer hans rörelser och dem vita boxers som han bär är en aning genomskinliga. Jag tvingar mig själv att kolla bort men sedan vänder jag återigen blicken mot honom. Jag möts av ett leende på hans läppar, vilket även får mig att le ett fånigt leende.

Sorry för seg uppdatering!!
Vad tycker ni om boken? Känns som att inte så många läser längre? Kommentera gärna❤️

AROUND YOU Where stories live. Discover now