23 - förhinder på vägen

6.6K 134 26
                                    

Chloe's perspektiv
De skakar hand innan Aiden tar ett djupt bloss av sin cigg med ett litet flin. Den andra killen flinar också. Det verkar som om dom har kommit överens om något.

Jag slänger en blick mot min mobil som vilar i handen. Min lektion börjar om 3 minuter! Jag suckar och sträcker återigen ut huvudet.

Efter ungefär 20 minuter så går dom iväg. Jag stannar kvar i någon minut för att försäkra att de inte kommer tillbaka. Med en tung suck så stiger jag fram igen. Därefter beger jag mig mot min lektion som jag är försenad till.

Jag springer genom korridoren mot min lektion. Jag kollar ytterligare en gång på klockan som visar att jag är trettio minuter försenad.

Jag tar ett djupt andetag medan jag försiktigt öppnar dörren. Det verkar som att ingen märker mig så jag fortsätter mot den lediga platsen bredvid Julia.

Mr. Harrys står vänd mot tavlan och skriver mer olika tal och siffror. När jag sätter mig så vänder Julia upp blicken och ger mig ett frågande uttryck.

"Varför är du så sen?" Viskar hon. Jag suckar tyst. "Man kan väl säga att jag stötte på förhinder på vägen."

Snälla kommentera vad ni tycker! Jag vill inte skriva på en bok som inte är omtyckt. Snälla ni som läser, kommentera vad ni tycker!

AROUND YOU Where stories live. Discover now