22 - deal

7.1K 121 18
                                    

Chloe's perspektiv
Jag sluter mina ögon och känner hur den svala vinden blåser genom mitt hår. Jag brukar inte komma till rökrutan ofta, bara när jag vill vara för mig själv.

Som tur är så är ingen här så jag kan va alldeles för mig själv. Men det varar inte länge då jag hör några steg och blandade röster.

Snabbt slår jag upp ögonen och letar efter ett ställe att gömma mig på. Jag springer till containern och gömmer mig bakom den. När jag sträcker fram huvudet lite så får jag syn på Aiden och någon annan kille. Jag pustar ut. Tur att jag hann gömma mig.

Det är för långt bort för att jag ska kunna höra vad dom säger men dom ser roade ut. Undra hur länge jag kommer få stanna här.

Aiden's perspektiv
"Hur går det med att få Chloe i säng då?" Frågar Adam och drar in ett djupt bloss av sin cigarett. Jag rycker lite på axlarna.

"Det tar lite tid. Hon är inte lika lättlurad som alla andra." Säger jag och Adam fnyser.

"Säkert! Jag hade fått henne i säng direkt. Hon skulle be mig ta henne." Skryter han och jag skrattar ironiskt.

"Dröm på. Vi är på gång. Om några veckor kommer jag redan ha fått henne i säng." Ännu en gång fnyser han.

"Visst, vi kan slå vad!" Säger jag och Adam höjer på ögonbrynen. "Har du tänkt igenom det här noga nu. Du har ingen chans mot mig." Säger han.

"Okej, den som får henne i säng först får 700 spänn." Jag sträcker fram handen och Adam skakar den med ett flin på läpparna.

"Deal."

Kommentera något (:

AROUND YOU Where stories live. Discover now