14 - Liam

8.6K 150 10
                                    

Aiden's perspektiv
Jag betraktar hennes smala kropp samtidigt som jag dricker utav min drink. Hon ser på när hennes vänner dansar och tar då och då några klunkar av sin drink.

Plötsligt ställer sig en kille tätt bredvid henne och säger någonting, beställer antagligen en drink eftersom bartendern nickar. Han vänder sig om mot Chloe och börjar prata med henne. Även fast jag inte alls står långt ifrån henne så kan jag inte höra vad dom säger, pågrund av den höga musiken.

Chloe's perspektiv
"Tack." Ler jag åt hans tidigare kommentar då han sagt att min klänning var väldigt fin.

Bartendern ställer fram hans drink och han tar tacksamt emot den och sätter sig på barstolen, bredvid min. Han ser ut att vara något år äldre än jag själv. Som klädsel bär han en vit skjorta och ett par svarta jeans.

"Så, vad gör en vacker tjej som du här helt ensam?" Frågar han och tar en sipp av sin drink. Mina kinder börjar hetta till lite. Jag försöker dölja mitt ansikte genom att kolla ner.

"Ehm... Asså, jag är egentligen inte här ensam." Svarar jag och kollar upp på honom. Han nickar förstående.

"Förresten, jag är Liam." Ler han och ser in i mina ögon.

"Chloe." Svarar jag tillbaka och ler.

När vi pratat ett tag så känns det som om jag känt Liam i hela mitt liv. Vi är väldigt lika och gillar samma saker. Han drar en hand genom det snygga blonda håret.

"Två drinkar till, samma som innan." Säger Liam till bartendern som sedan nickar.

"Du behöver verkligen inte betala." Yttrar jag och får skuldkänslor.

"Snälla. Jag vill betala." Svarar han och ler mot mig. "Jag kommer att betala tillbaka." Försäkrar jag honom med ett litet leende. Han skrattar smått.

Jag vänder blicken och får syn på Aiden. Han kollar redan på mig. Hans käkar är hårt spända och jag rynkar lite på ögonbrynen. Han ser ut att vara arg. Jag skakar lite på huvudet och vänder blicken mot Liam igen.

hejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhej
Sorry för dålig uppdatering! Kommentera ifall ni vill art jag ska fortsätta med den här boken.

Kram ❤️

AROUND YOU Where stories live. Discover now