4 - vart är Chloe

11.6K 174 34
                                    

Zacks perspektiv
Jag söker med blicken efter Chloe men kan inte se henne någonstans. Jag går runt och frågar folk ifall den sett henne men ingen vet vart hon är. Paniken sköljer över mig. Plötsligt får jag syn på Julia, en av Chloes vänner.

"Julia! Vet du vart Chloe är?" Frågar jag och drar handen genom mitt ljusa hår. Hon skrattar och slänger sig i min famn. Hon verkar vara full, riktigt full.

Jag går med henne till mitt rum och lägger henne i sängen sedan går jag ut för att återigen leta efter Chloe.

Jag letar igenom alla rum i lägenheten. Det är inte många rum alls, men nu känns det som ett dussin.

Jag öppnar dörren till Chloe's rum och finner henne mycket riktigt i sin säng, fast med någon över sig. Jag hör hon hon jämrar sig och hennes sköra röst skär i öronen.

Aidens perspektiv
"Chloe!" Hör jag en bekant röst ropa bakom mig. Jag vänder mig om och får syn på Zack som springer mot mig. Fan. Han tar ett hårt tag om min arm och inte långt därefter slår han mig hårt i ansiktet så jag faller ner i golvet.

"Jag sa att du inte skulle röra henne!" Ryter han argt och drar med Chloe ifrån mig. Jag suckar tungt och kravlar mig upp från golvet igen.

"Zack... jag." Han avbryter mig. "Stick härifrån!" Utbrister han och jag sänker ansiktet ner mot golvet igen, nickar och går.

Snälla kommentera så jag vet ifall ni vill ha mer av denna bok❤️

AROUND YOU Where stories live. Discover now