31 - pasta och sms från Aiden

5.3K 77 14
                                    

Chloe's perspektiv
Mitt hår är fortfarande blött efter duschen. Den tjocka koftan jag bär är ungefär 2 eller fler storlekar för stor för min kropp.

När jag kommer ner till köket ser jag hur Zack redan sitter vid matbordet. Han vänder snabbt upp blicken när jag kommer in genom dörröppningen. Jag ger honom ett svagt leende innan jag själv sätter mig ner och gör honom sällskap.

Pastan som han lagat är verkligen god och krämig. Matlagningen har han ärvt av mamma. Mamma var som en mästerkock i köket. Jag, ja jag är mer som pappa var. Han var inte särskilt bra på matlagning men han var i alla fall en god människa. Jag ler åt tanken.

"Hade ni kul?" Frågar plötsligt Zack. Först tror jag att jag blivit påkommen men förstår därefter att han syftar på mig och Julia. Jag sväljer.

"Eh, ja.. eller det vanliga, du vet." Yttrar jag lite nervöst. Han höjer på ena ögonbrynet och flinar lite.

-

Jag hjälper till med att ställa in den smutsiga disken i diskmaskinen. När jag kommer in till mitt rum ser jag hur skärmen på min mobil lyser. Jag går fram till den och tar upp den i handen. Mina ögon möts av Aidens namn.

Från:Aiden
Tack för idag förresten.

Från:Chloe
Tack själv.

Från:Aiden
Nästa gång kanske vi kan göra om det, fast utan några kläder alls ;)

Jag biter mig löst i läppen och lägger mobilen på skrivbordet igen. Det pirrar lite i magen. Flörtar han med mig eller är det bara hans sätt att vara trevlig? Jag slänger mig ner i sängen och lyfter upp datorlocket. Efter en händelserik dag som denna vill jag bara koppla av och se några tiotal avsnitt på någon bra serie.

Lite sen update

AROUND YOU Där berättelser lever. Upptäck nu