H80. Renske

74 8 15
                                    

We hebben het plan helemaal besproken en hebben zelfs back-ups bedacht voor als het nodig is. Ja mensen, we zijn heel slim.

Dus nu sta ik samen met Zayn Calum Ashton en Louis om het huis heen en sta ik voor een lelijke groene deur om die te bewaken.

Niall en Nienke zitten dus nog in de bus en Liam, Lenora, Luke, Harry en Michael staan op het pumt om naar binnen te gaan.

Ik weet eigenlijk niet waarom ik een deur moet bewaken, want als er zo'n slecht mensje komt, no way dat ik de deur kan beschermen. Maar ja, als ik moet aanvallen, dan moet dat maar, ookal kan het mijn dood worden.

Het enige voordeel van dit alles is dat Louis tien meter bij me vandaan staat bij een deur, want anders was ik loner. En loner zijn is stom.

Lieke, als je het wilt weten, je bent echt een sukkel om weg te lopen. But I still love you.

Louis gebaart naar mij dat ze net naar binnen zijn gegaan. Ik verplaats mezelf zodat ik naast de deuropening sta, want het zou mij niks verbazen dat ik zometeen een deur tegen me aankrijg.

Opeens voel ik mijn mobiel trillen in mijn jaszak. Gelukkig heb ik het geluid zelf uitgezet, maar voor het geval dat heb ik hem op trillen gezet, want ja, je weet maar nooit.

Ik pak voorzichtig mijn mobiel uit mijn zak en zie dat het Nienke is. Ik neem snel op, maar zeg geen woord, omdat dat simpelweg niet kan.

'Er komt een man Louis en jou kant op,' hoor ik Nienke zacht zeggen door mijn mobiel. Ik kijk Louis aan, en op de één of andere manier begrijpt hij meteen wat ik bedoel. I donut know hoe, maar dat maakt nu even niet uit.

Ik antwoord zacht met een "oké" voordat ik ophang. Waarom moeten dat mensje nou perse deze kant op komen?

Uit de verte zie ik de man aankomen. Als hij mij aanvalt dan wordt het mijn dood, want hij wel drie keer zo sterk als dat ik ben. Feest!

Terwijl de man langzaam onze kant op komt, omdat hij ons niet heeft gezien, horen we binnen allemaal geluid. De man lijkt het te horen en komt aansprinten. In drie woorden: Fuck my life...

'Lieke kom,' hoor ik Luke vaag zeggen. Oké ze hebben Lieke dus gevonden. Nu moet iedereen alleen nog veilig naar buiten komen.

Ik word alweer gebeld door Nienke en neem snel op terwijl ik de man in de gaten houd. Desnoods gooi ik zometeen mijn mobiel tegen zijn kop om hem bewusteloos te krijgen.

'Oké luister. Iedereen, dus ook Lieke, maar op Lenora en Harry na zijn hier. Harry en Lenora zijn nu buiten bij Ashton, Zayn en Calum dus kom nu snel hiernaartoe voordat het helemaal uit de hand loopt,' hoor ik Niall zeggen voordat hij ophangt.

'We moeten rennen!' roep ik naar Louis. We zetten het op rennen en horen de deuren achter ons openen. Zodra ik achterom kijk zie ik dat allemaal mensjes ons achterna komen. 'Fuck,' mompel ik terwijl ik nog sneller begin te rennen.

Louis is twee meter voor me en de man die zonet onze kant op kwam is nu opeens met vier andere mensen.

Zo snel als we kunnen rennen we richting de bus. Een stuk voor ons rennen Lenora, Harry, Ashton, Zayn en Calum.

De enige manier nu om sneller bij de bus te komen is door met een schijnbeweging over de sloot te springen. Als we het redden hebben we geluk en hebben we een voorsprong, omdat de mensjes achter ons het waarschijnlijk niet door gaan hebben en anders gaan we waarschijnlijk dood.

Ik kijk Louis aan en gebaar naar hem dat we het gaan doen. Hij knikt. We maken snel een schijnbeweging naar links en zetten ons af om over de sloot te springen....

Slimmerdsquad ft. One Direction en 5sosWhere stories live. Discover now