H2. Lenora

411 27 39
                                    

Ik doe vrolijk mee met de hysterische tienermeisjes totdat ik opeens Nienke op de grond zie liggen. Alle verlepte lama kinderen dat kan nooit goed zijn...

Dit heeft ze wel vaker gehad komt omdat ze Uh... clastrogobifiena of zo heeft. Ze kan er in ieder geval niet tegen als ze te lang in een kleine of benauwde kamer zit.

Ik stoot Lieke en Renske aan om me te helpen met Nienke. Het duurt even want Renske zit naar Louis aan het staren maar uiteindelijk merkt ze Nienke ook op en proberen we haar te laten staan. 1 probleem doordat ze niet wakker is zakt ze telkens weer naar beneden.

Na een tijdje komt opeens 1 of andere verlepte gast op ons af. Ik kijk hem wantrouwend aan. Hij is breed en groot en heeft een zwart jasje aan. Maar Hey dat maakt mij niet uit. Hij komt op ons aflopen. Lieke merkte het ook op. We kijken elkaar aan en knikken. Na 3 seconden staan we in onze supertastische ninja poses die we ooit hebben bedacht toen we dachten dat er een inbreker was . Het was alleen de broer van Nienke die ons toen heel raar aankeek.

De man kijkt ons raar aan. Dit is best awkward. Alsnog blijven Lieke en ik in aanval modus staan. "Zijn jullie de vriendinnen van het meisje dat is flauwgevallen?" Vraagt hij nors. Ik kijk hem met gespleten ogen aan maar knik dan toch. Hij zucht en mompelt "heb ik weer". Ik en lieke kijken hem verontwaardigd aan. "Ik moest van niall horan jullie back stage meenemen zodat het meisje bij kan komen" zucht de man nors.

Lieke Renske en ik krijgen een grijns. Gewoon puur omdat we die man nu dus volop kunnen irriteren. WoW wacht ff een stapje terug. Niall Horan heeft gezegd dat wij backstage moeten komen. O.... M.... G..... ik adem rustig in en uit en bij Lieke lijkt het nu ook binnen te dringen.

"Komen jullie nog?" Vraagt de man duidelijk geïrriteerd. O arme meneer toch u weet niet half hoe raar en irritant wij kunnen zijn. We knikken NOG braaf en tillen Nienke een beetje belabberd op. De man zucht. Ik zie Lieke haar tong uitsteken waardoor ik grinnik. "Ja meneer draagt u haar dan" zegt Renske. Ik grinnik nog een keer. Het is niet dat Nienke zwaar is helemaal niet zelfs maar omdat ze nu best slapjes is en wij niet de handigste zijn valt ze nog al snel.

De man komt naar ons toe lopen en tilt Nienke op. Ja zo kan het ook. "Hey wacht meneer niet zo snel" zegt Lieke. De man skipt haar. Niemand skipt mijn vrienden. "Jij duivels mens loop eens wat zachter en skip mijn vriendin niet" zegt Renske die mij voor is. Ik geef haar een high five zodra de man zucht en langzamer gaat lopen.

---

We zijn nu in de backstage ruimte ding. Toen we weg gingen boeide dat eigenlijk niemand. Behalve niall dan. Iedereen schreeuwde net zo hard door en sommige zaten ons incidentje met de beveiliging mee te kijken. *glimlacht inschuldig* maar goed Nienke ligt nu op de bank en wij zitten om haar heen.

"Wat zou ze eigenlijk doen als ze wist dat ze hier zat?" Vraagt Renske ineens. Ik haal mijn schouders op. "I dunno wij doen ook niet echt hysterisch ofzo dat vind ik al bijzonder" zeg ik. "Ja maar dat komt omdat Nienke hier nu ligt wacht ik heb een idee" zegt ze met een grijns. Ik ken die grijns. Ik heb medelijden met je nien .

Lieke is weglopen naar Verweggistan ofzo. Renske en ik kijken elkaar wantrouwend aan. Lieke en een grijns is een goede combinatie... en dan komt ze terug wandelen met wat water.

Waar ze het vandaan heeft? Geen idee.

Waarom? Weet ik ook niet.

Maar als ze niet wil dan de verlepte loempia's haar komen halen kan ze het maar beter gepakt hebben om zelf op te drinken.

Maar nee hoor... arme Lieke je gaat helaas je idolen niet meer ontmoeten. Is het enige wat ik denk zodra ze water over Nienke haar gezicht gooit. Fijn je gekend te hebben Lieke...

Heeey dit hoofdstuk is geschreven door lenora😏

Slimmerdsquad ft. One Direction en 5sosWhere stories live. Discover now